2777
2789
عنوان

اونایی ک خواهر ندارید👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 162 پست
😂اره احساس میکنم بعد ازدواج نبودش بیشتر قراره حس شه  دختر عمه های من از صفر تا صد ازدواج هم ت ...

من یه دوست دارم 14 تا بچن 7تا دخترن 7تا پسر 

چندسال پیش رفتم خونشون خواهرشم بودن اینقدباهم خوب بودن 

گفتم کاش منم حداقل یدونه داشتم

S❤️M

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داداش دارم،داداشت پایه اس؟در چ حد صمیمی اید

تقریبا پایه اس 

مثلا عکس رلشو نشون میده پیاماشو نشون میده🥲😂

یا وقتی یع غلطی میکنیم پشت همیم 

وقتی حوصلم سر میره میبرتم بیرون 

کلا خیلی راضیم😂

گوگولییییی🦥
راضیم چون داداش بزرگتر دارم که حسابی پشتمه

به به

منم داداش دارم فقط دعوا داریم و درونگراست پایه دیونه بازیام نیس و یه محدوده داره برا خودش ن میذاره کسی واردش بشه ن خودش از اون محدوده میاد بیرون حالت افسردگی داره یکم

منم دلم خواهر میخواد گاهی ،ولی تک هم خوبه همه توجه ها بخودته،ولی نی نی م دختره انشالله هم جای خواهر ...

به به

یه بلاگر هست تو یوتیوب ایرانی مقیم امریکان سه تا خواهرن ماشالله یکی از یکی خوشگل تر و موفق تر😂پزشکن... 

منم فانتزیم اینه یه خونه بزرگ ویلایی داشته باشم یه سه چهار تا دختر داشته باشم با دخترام عشق کنم🥲😂

هیچییییییییی و هیچکس جای یه خواهر خوب رو نمیتونه بگیره  یعنی واقعا تصور اینکه یروز خواهرم نباش ...

جدی

یه سوال حسودی نمیکنین بهم😂من مثلا خونوادم یه کاری میکنن بهم یهو با خودم میگم اگ خواهر داشتم اعتراض میکرد اونم میخواست یا نمیذاشت من انجام بدم بعد جنگ میشد یا میگم اگه از من خوشگل تر بود چی🤣🤣

👍🏻🤣 اوهوم مث من و خالم که تفاوت سنیمون ۱۶ هستش خیلی خوبیم باهم 🙈♥️

منم ۱۶ سال با خالم ولی با مامانم خیلی خوبه اون😐🤣بنابراین نمیتونم خوب باشم باهاش چون یه چی بگم میذاره کف دست ننم🤣

منم ۱۶ سال با خالم ولی با مامانم خیلی خوبه اون😐🤣بنابراین نمیتونم خوب باشم باهاش چون یه چی بگم میذا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻💔حق پرومکس

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

تقریبا پایه اس  مثلا عکس رلشو نشون میده پیاماشو نشون میده🥲😂 یا وقتی یع غلطی میکنیم پشت همیم ...

😂وات

داداش من انقدر درونگراست ک نگو این چیزا رو تو خوابم نمیتونم ببینم

ولی از لحاظ حمایتی اونم اینجوریه تقریبا

بد نیس حالا همینم شکر بهتر از تک فرزندیه😂

جدی یه سوال حسودی نمیکنین بهم😂من مثلا خونوادم یه کاری میکنن بهم یهو با خودم میگم اگ خواهر داشتم اع ...

نه من ته تغاریم😂😎 بعد خواهر برادرم س سال تفاوت سنی دارن ولی فاصله من با اونا بیشتره 

برای همین از همون بچگی من مرکز توجه بودم😂😂 تو همههههه چی کلا ... بعد فقط پدرمادرم نیستن ک توجه میکنن 

خواهربرادرمم هستن و نتیجش این شد ک من خیلی لوس شدم😂😂 دیگه تو این شرایط جایی برای حسادت نمیمونه 

بعد خواهرم تو همچی هوامو داره مدرسه دانشگاه کلاسای دیگه.. سرکار تفریح کلن 

تو اکثر مواقع باهاش مشورت یا درددل میکنم 

فقط وقتی باهاش دعوام میشه ک می‌ره تو اتاقم سنجاق سر، لاک یا یه همچین چیزایی رو میپیچونه😑😂 

نه من ته تغاریم😂😎 بعد خواهر برادرم س سال تفاوت سنی دارن ولی فاصله من با اونا بیشتره  برای هم ...

😂😂وای اره اینجوریم خیلی خوبه

فقط یه چیزیش بده ک زمان ک گذشت اونا دیگه سنشون خیلی رفت بالا پدر مادر شکسته و پیر میشن بعد اون خواهربرادر بزرگترم درگیر زندگی خودشون و بچه هاشونن حسابی یا شهر دیگه ان بعد بچه‌کوچیکه چون جوون تره و مسئولیت خاصی تو زندگیش نداره میندازن گردن اون🥲😂

😂😂وای اره اینجوریم خیلی خوبه فقط یه چیزیش بده ک زمان ک گذشت اونا دیگه سنشون خیلی رفت بالا پدر ماد ...

اونا یجوری حساس و مسئولیت پذیرن فکنم باید ب زور ازشون قرض بگیرم بابا مامانمو😂