2777
2789

سلام شبتون بخیر..پوشک بچه ی شمام بعدازهربارپی پی کردن حتی اگه خیلی کم پی پی کنه به شلوارش پس میده؟؟به مارک‌‌پوشک‌ربط داره این موضوع؟؟؟؟مثلا من تاالان مرسی وبیبی کینگ و ببم بستم همشون پس میدن😖خسته شدم بسکه‌ شلواری که بو تاید میده رو هی بشورم تندتند

مامان دوقلوها👬سهیل وسینا((1400))💓خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا که گفتی آره پس میدن ، اگه سایز نباشه هم پس میده.

مای بیبی یا مولفیکس بگیر ، کوچیک باشه از پشتش میزنه، گشاد باشه از دور رون پاش

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

به سایزشم ربط ذاره

مولفیکس خیلی خوبه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من پریما پمپمرز استفاده می‌کنم و پس نمیده 

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
یکسال و دوماهشونه

خدا حفظشون کنه . نکنه کوچیکه براشون ؟یا بزرگه .

باید اندازه باشه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مولفیکس استفاده میکنم تا حالا اینجور نشده مگه اسهال باشه اونم شدید. شاید واسش کوچیکه

دور رون مولفیکس واسه بچه هام کوچیکه بنظرمن مولفیکس برای بچه دخترخوبه برای پسرخوب نیست

خدا حفظشون کنه . نکنه کوچیکه براشون ؟یا بزرگه . باید اندازه باشه . 

مرسی عزیززم❤️

کسی بهم یادنداده پوشک بستنو‌ خودم یکساله باتجربه خودم میبندم ازکجابدونم کوچیکه یابزرگه اخه؟الان یکسالودوماهشونه سایزچهار ببم میبندم وزنشونم نزدیکای ۱۱کیلوئن بچه هام