2777
2789
عنوان

خواستگاری ک کوچیکتر از خودتونه

152 بازدید | 14 پست

بچه ها..دوستم ۳۶ سالشه فوق لیانسه و .. کارمنده.کلی خواستگار داشته تا حاالا ک هبج وقت ازشون خوشش نیومده.و تا الان مجرد مونده..یکی دو سال پیش با اقایی اشنا شد که۲۵ سالشه و شغل ازاد داره  دستش تو جیب خودشه..و از خودش.خونه و زمین داره و حانواده خوبی داره.‌خیلی همو دوس دارن پسره همه معیارهاشو داره فقط از نطر سنب مناسب نیس ک دوستم بخاطر اینکه سنش خیلی پایینه با اینکه‌دوستش داره جواب رد داده بهش..ولی طی این دوسال پسره کوتاه نیومدهو بیشتر از۸۰‌بار بهش مجدد درخواست ازدواج داده..خانواده پسره هم راصی هستن‌‌ولی بازم دوستم دلش راصی نیس بخاطر اینک فکر میکنه دچار مشکل میشه در اینده.‌من‌گفتم اینجا بزارم از شما کمک و همفکری بخوام بییینم شما نظرتون چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر قیافه و ظاهر چی مشخصه پسره کوچیکتره؟

ن اصلن.‌بر عکس دختره بهش میخوره۲۵ ساله ش باشه چون ریز نقشه وبی بی فیس‌‌پسره چون درشت و ورزشکاریه بهش میخوره۳۰ سالش باشه

خب اگه از نظر اخلاقیم باهم سازگار باشن مشکلی نیست انشالاخوشبخت شن

از نگاه مردم میترسه.‌از اینکه سر زنش بشه‌‌از اینکه‌نتونه تحمل کنه در اینده حرفهاییی ک پشت سرش میزنن..

از نگاه مردم میترسه.‌از اینکه سر زنش بشه‌‌از اینکه‌نتونه تحمل کنه در اینده حرفهاییی ک پشت سرش میزنن. ...

مردم کین آخه این دختر خانم با بزرگتر از خودشم ازدواج کنه مردم باز یه سوژه ای پیدا میکنن که پشت سرش حرف بزنن

مهم خودش و پسره و خونواده هاشونن وسلام

با کساییم که فک میکنه ممکنه بهش زخم زبون بزنن کمتر رفتو آمد کنه