2777
2789

رفتار درست باادم‌شکاک‌چجوریه 

شوهرمن شهر‌خودمون بشدت شکاک شهرای دیگ تقریبا اوکی 

بخدا شرایط جدایی ندارم وگرنه نمیموندم باهاش چیکار کنم ک نه خوب ولی بهتر بشه

مثلا میرم خونه بابام زنگ‌میزنه کی خونشون مهمون‌نیومد میگم نه میگه خب خدارشکر  بیرون اصلا تنها نمیرم با خودش یا مامانم تازه بخپام برمم باید بهش زنگ‌ بزنم بگم‌میرم فلانجا قبلا فقط ی میگفتم میخوام برم با مامانم و‌میرفتم جدیدا همونم نمیذاره مگه ضروری باشه 

گوشیمم ک زیاد دستم باشه زیرو روش و چک‌میکنه میبینه هیچی نیست میذاره کنار بازچندروز دیگ‌ توروخدا بگید رفتار درست چیه ک بدتر نشه فقط

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستم شکاکه متاسفانه تا نرن دکتر خوب نمیشن

دکتر ب هیچ‌عنوان‌نمیره 

چون‌قبول‌نداره

بخوام‌حرفی بزنم‌ک‌چرا گیر میدی این حرفا میگه همه مردا همینن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من خودم شکاکم ولی یه سری چیزا دیدم که باعثش بوده 

چجوریه شکتون‌در چ حد

شوهر منم همینطور بود شایدم بدتر دم به دقیقه از محل کارش زنگ میزد چکم می کرد ،ولی من برام مهم نبود،بعد که بچه دار شدم و بچه رفت مدرسه ۱۸۰ درجه تغییر کرد.

تو هم حساس نباش و بهش چیزی نگو.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
دکتر ب هیچ‌عنوان‌نمیره  چون‌قبول‌نداره بخوام‌حرفی بزنم‌ک‌چرا گیر میدی این حرفا میگه همه مردا ...

میدونم دقیقا عین دوست من میگه عالم و ادم مشکل دارن فقط خودش نرمال و طبیعیه 😐

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
8 سال تحمل کردم ولی دیگه صبرم تموم شد.هرچی گفت گفتم باشه.هرکار خواست کردم ولی دیگه بریدم از زندگیم پ ...

خوشبحالت فقط بدون الان مثل روزیه ک‌از زندان ازاد شدی