2777
2789
عنوان

بارداری روز ۹ پریودی چجوری میشه

1132 بازدید | 12 پست

من دوبار باردار شدم یکبارش سقط شد هردو دفعه وقتی فردای پاک شدنم اقدام داشتم دو روز بعدش به لکه بینی افتادم و دیگه چون اقدام نداشتم میگم بارداریم از همون بوده و لکه بینی لانه گزینی بوده.

واقعا یعنی ممکنه روز ۹ پریودی ادم باردار شه مگه. خیلی برام عجیبه چرا بدنم اینجوریه.

حالا از این ماه تصمیم گرفتم دقیقا بعد از پاک شدنم اقدام کنم ایشالله باردار شم باز چون چندماهه روز تخمک گذاریم اقدام میکنم و باردار نشدم.

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تخمک گذاریم روز نهم ولی پریودیم ۲۸یا،۳۰,روزه

وا جدی پس برای منم همینه. اخه اللن مثلا دیروز پاک شدنم ولی امروز ترشحات تخمک گذاری دارم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

همون روز ۹ تخم گذرایته خوب 

واسه کسایی ک پری کوتاه تری دارن زود تر اتفاق میفته

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
باید تعداد رو بیشتر کنید از چند روز مونده به تخمک گزاری تا چند روز بعدش یه روز درمیون

ماه پیش ۶ تا فولیکول بالغ داشتم اینقدررر اقدام کردیم ولی نشد 😪 امیدوارم این ماه بشه

مگه میشه؟علایم تخمک گذاری نداری؟

نمیدونم والا زودم اخه لانه گزینی داشتم هردوبار.

علائم چرا دارم دقیقا فردای پاکی ترشح تخمک گذاری دارم ولی میرم سونو روز ۱۳ میگه فولیکول داری نمیدونم دیگه چجوری یکم پیچیدست بدنم انگار😅

نمیدونم والا زودم اخه لانه گزینی داشتم هردوبار. علائم چرا دارم دقیقا فردای پاکی ترشح تخمک گذاری دار ...

منم فقط روزای تخمک گذاریم اقدام میکنم ولی نمیشه..شاید منم مثل تو باشم اخه😅

منم فقط روزای تخمک گذاریم اقدام میکنم ولی نمیشه..شاید منم مثل تو باشم اخه😅

اره ممکنه از فردای پریودت اقدام کن اصن