2777
2789

چندماه پیش آش نذری دادیم مادرشوهرمم بود 

بعد سبزیش ی کم‌زیاد شد  و از اون چندماه پیش تاالان هی مادرشوهرم مسخره میکنه ک اره اش مثل قورمه سبزی شد و فلان 

میگم اون امامی ک من نذرش کردم قبول کرد هرچی باشه نذری بوده بقیه مردم خوردن ک 

این‌عمدا میگه من حرص بخورم  اخه شیش ماهه هی میگه واا 

از اون روز تاحالا دیگه واقعا بی مزه شده هی میگه  من ناراحت شدم تو خودم اما بروز ندادم 

چرا میگه؟ حسودی ب چی میکنه ب اش نذری من؟؟ چ جواب دندان شکنی بدم 

؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی من شمارا به عنوان بزرگتر دعوت کردم که از تجربه تون استفاده کنم نه به عنوان داور 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بگو مادرجون ب جای این همه نیش و کنایه و تلف کردن وقتت بیا یه قابلمه اش بپز بهم یاد بده 

اگه شما بزرگی فک میکنی کار من اشپزی من اشکالی داره بهم یاد بده ن اینکه انقد عقده ای بازی در بیاری 😒

بگو مادرجون شش ماه گفتین خسته نشدین خوب عوض این همه گفتن  یه قابلمه آش بپزین دوقاشق ما بخوریم ی ...

والا این دفعه بهش بگم شما ک با ما بودی چرا یادمون ندادی 🤣🤣🤣🤣دیکه زبونشو بکنه تو کو .... بره گم شه از جلو چشام لعنتی 

جواب ندین به نظرم واگذار کنین همون امام جوابشونو بدن دیگم چیزی بهشون ندین

به شوهرم گفتم مامانت اینو گفت اون امام جوابشو میده ها مسخره منو میخواد بکنه ی جوردیگه زر بزنه 

یه کلام بگو وا مادر شش ماه گذشته هنوز شما تو فکر اشی

بیکاره 

چقو کونه فکره چقد پسته ک اینو بهوگه کرده ک منو ازار بده خاک تو سرش لیاقت هیچی نداره ببینمش  چنان  حالشو بگیرم ک جرات نکنه نگام کنه دیکه 

اخر ی روزی یقشو میگیرم گردو خاکشو میگیرم  حالا ببین