یعنی چی نمیتونی خواستن توانستن هست میخای وقتتو هدر بدی و به خودت ظلم کنی بگو نمیتونم ضعیف نباش ...
ربطی ب هدر دادن وقت نداره من اگ با اونم نباشم بخوام وقتمو هدر میدم میگم ادم وقتی کسیو نداره باهاش صمیمی باشه من جتی دوست عادی هم ک ووسه هم جون بدیم ندارم
ربطی ب هدر دادن وقت نداره من اگ با اونم نباشم بخوام وقتمو هدر میدم میگم ادم وقتی کسیو نداره باهاش صم ...
چرا فکر میکنی فقط باید کسی باشه تا تو خوب باشی گاهی همه هستن ولی بازم خوب نیستی تو زندگیت هدف داشته باشبراش تلاش کن و سعی کن موفقیت کاری و اجتماعی داشته باشی هدف خیلی مهمه هر وقت زندگیت به کسالت نگذشت و هدف داشتی همیشه حالت خوبه نیاز به کسی نداری ادما همیشه تنهان فقط کاری رو کن که حالت خوب میشه حال خوبتو به ادما گره نزن همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!