2777
2789

چطور کسی ک عاشقشیمو باهاش خاطره ها داریمو ازش بگذریم؟؟؟!!!

میدونم اخر رابطه ب جایی نمیرسه و خب دونفرمون نمیتونیم قبول کنیم باید جدا بشیم خیلی سخته خیلیی کسی تجربه داشته چطور تونسته کنار بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چطور میشه خیلی سخته یهو بزاری بری تو دلش اه میکشه خب من اصلا نمیدونم باید چی‌کار کنم

برا من که آه نکشید چون من خیلی دوسش داشتم اون فقط باهام وقت میگذروند ، نمی‌دونم شایدم زود قضاوت میکنم ولی به هر حال جدا شدم دیگه

برا من که آه نکشید چون من خیلی دوسش داشتم اون فقط باهام وقت میگذروند ، نمی‌دونم شایدم زود قضاوت میکن ...

نه این منو واسه رابطه نمیخواد امتحانش کردم حتی اگ بگم دستت بهم نخوره نمیخوره 

پارتنر منم تو مدتی که باهاش بودم هیچ حرف اشتباهی نزد ولی خب انگار من واسش فقط یه شوخی بودم 

من بهش گفتم بخاطر خودم ازم دورشو ناراحتیو از چشاش دیدم اصلا رنگش پرید گفت نمیتونم خیلی سخته ولی میتونم تا هر زمانی ک بخوای باهات در ارتباط نباشم قبول کرده