سلام دوستان من چن روزی از این ویروس جدیدا گرفتم اولش سر درد و درد پشت سر داشتم و استخوان درد .وقتی پشت سرم درد میکرد فشارمو میگرفتم نرمال بود با اینکه یه دو روزیه از این مریضیم نیگذره اما باز پشت سرم درد میکنه دقیقا مواری با چشام هست میترسم چیزه خطرناکی باشه درد پشت سر موازی با چشما معمولا از چی میتونه باشه؟
منم هفته پیش این ویروس رو گرفتم...سردرد های خیلی بدی داره چشامم درد میگرفت حتی پلک هم میزدم درد میگرفت...ولی دکتر برو تا زودتر خوب شی من دو دفعه سرم زدم تا ی ذره بهتر شدم..هنوز سرفه هاشم تموم نشده 🤦🏽♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم هفته پیش این ویروس رو گرفتم...سردرد های خیلی بدی داره چشامم درد میگرفت حتی پلک هم میزدم درد می ...
من سرفم خیلی کمه اما روزه اول تمام استخونای صورتم و استخونایه بدنم درد میکرد اما امروز یکم بهترم ولی درد پشت سرم موازی با چشام درد کردنی نگرانم میکنه از ترسم میرم فشارمو میگیرم میبینم نرماله
پس علائمه اون خیلی نگران بودم چون همون موقعه که ویروس و گرفتم دردام شروع شد البته من دیروز حالم خیلی بد بود از امروز یکم بهترم سر دردم کمتره ولی پشت سرم گه گاهی اونجوری درد داره مرسی از کمکت