2777
2789
عنوان

اگر برین مهمونی پذیرایی نکنن ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 71 پست
خدایی اگه قراره ناراحت بشید نگید یکی مثل من تعارف سرش نمیشه عین چیزی که میگید براتون اجرا می کنه بعد ...

خودمم ناراحت نشدم میخواستم ببینم من بی عارم یا نه برا همین تاپیک زدم 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم همینم  تعارفی نیستم

واقعا من تعارف سرم نمیشه فک می کنم اگه خلافش بکنم ناراحت میشه ... مامانم گفت سر راهت  میای مامان زحمتت سه چهارتا گوجه هم بگیر براما منم دیدم سه چهار تا که چیزی نیست از خونه بردم مامانم یه ربع می خندید میگفت سه چهار تا منظورم این بوده که یعنی کمی نه این که تو سع تا گوجه اوردی😄😅

دردم از یارست و درمان نیز هم
واقعا من تعارف سرم نمیشه فک می کنم اگه خلافش بکنم ناراحت میشه ... مامانم گفت سر راهت  میای ماما ...

😂😂😂😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

میدونستن میام

میدونستن یا دعوت کرده بودن ؟

اونا هم میان خونتون ؟ با دعوت یا بی دعوت ؟

همه ی اینا تو رابطه مهمه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگر سرزده  رفته باشم حتی چایی هم نمیزارم بیاره.... چون واس خودم پیش اومد یه بار مهمون سرزده او ...

منم یه بار قند نداشتیم بعد بجاش خرما اوردم مهمونه هم میگفت خرما نمیخورم قند بیار🫥🫥

دعوت نه فقط میدونستن  اونا هم اره هم  با دعوت هم بی دعوت میان

پس باهم راحتین

نه ناراحت نمیشم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan