2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این چند سال همو دیدین؟؟  هنوز باهمین یا کاتین

بله همو دیدیم منتها دیر ب دیر 

بله گلم باهمیم چون عاشق همیم سخته برامون دل کندن سردرگمم و حیرون چون هیچ راهی برای رسیدن بهش ندارم 😊💔

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
تو این چند سال همو دیدین؟؟  هنوز باهمین یا کاتین

شب خواستگاریم پدرم کتکم زد و عشقمو بیرون کرد خیلی مخالفه این ازدواجه 

کاش ی روز پدرمو بتونم ببخشم 

بله همو دیدیم منتها دیر ب دیر  بله گلم باهمیم چون عاشق همیم سخته برامون دل کندن سردرگمم و حیرو ...

الهی عزیزم خیلییی سخته ک 🥺🥺

چرا خانواده ها ناراضین؟ ینی هیچ راهی نداره ک راضی بشن؟ چرا انقد زود تسلیم شدین؟ 

الهی عزیزم خیلییی سخته ک 🥺🥺 چرا خانواده ها ناراضین؟ ینی هیچ راهی نداره ک راضی بشن؟ چرا انقد زود ت ...

تاپیک اولمو میشه بخونی بعد نظرتو بگی بهم ممنون میشم 

خانواده هامون متفاوتن باهم و راهشون خیلی دور و ... ک تو تاپیک اولم همه رو نوشتم

شب خواستگاریم پدرم کتکم زد و عشقمو بیرون کرد خیلی مخالفه این ازدواجه  کاش ی روز پدرمو بتونم بب ...

خدای من حالا چرا انقد خشن برخورد کرده بابات؟ حداقل نظرشو محترمانه تر بیان می‌کرد 

خیلی ناراحت شدم عزیزم واقعا حتی تصورشم سخته 

الهی عزیزم خیلییی سخته ک 🥺🥺 چرا خانواده ها ناراضین؟ ینی هیچ راهی نداره ک راضی بشن؟ چرا انقد زود ت ...

بهترین تصمیم جدایی هستش برای ما گلم البته برخلاف میل قلبی خودمون دوتا

بهترین تصمیم جدایی هستش برای ما گلم البته برخلاف میل قلبی خودمون دوتا

تاپیکتو خوندم فداتشم قبول دارم خیلی سخته ک از عشقت جدا بشی واقعا سه سال و نیم عمر کمی نیست اما باتوجه به شرایطتی ک از عشقت گفتی واقعا این ازدواج به صلاحت نیست ببین پسره اولا از خودت کوچیک تره این شاید الان بنظر خودت چیز مهمی نباشه اما بعد ها توزندگی به مشکل برمی‌خورین چون عقل پسرا از دخترا عقب تره ینی دخترا ۶ ۷ سال از لحاظ عقلی از پسرا جلو ترن از طرفی خانم ها بخاطر زایمان و این چیزا یکم زودتر از مردا شکسته میشن و...

دوم بحث مالیه ببین این قضیه کمی نیس ک بخای نادیدش بگیری ها الان خونه بابات راحت داری زندگی میکنی متوجه فقر نیستی الان تو این اوضاع چطوری میخای بااین پسر ازدواج کنی ؟ نه کار داره ن خونه دارع ن ماشین داره ن سرمایه داره تو فک کن میتونی با فقر و نداری و مستاجری کنار بیای؟ چند سال بعد ک بچه دار شدی چی میخوای جوابشو بدی؟ میتونی شرمندگی پیش بچه هاتو تحمل کنی؟ نمیگم حالا طرف مقابل خیلی پولدار باشع اما حداقل باید یسری چیزارو فراهم کنه دیگ مث رهن خونه، یه کار ثابت، یه سرمایه اولیه برا یه جشن کوچیک و...

مسئله بعد تفاوت فرهنگیتونه عزیزدلم بخدا این قضیه خیلی مهمه دست کم نگیرش تو الان از پشت گوشی بااون پسر در ارتباطی وقتی بری تو زندگی باهاش زیر یه سقف خیلی چیزا فرق میکنه اون موقع فقط تو نیسی ها خانواده همسرت و فک و فامیلاش هم اضاف میشن ک باید بتونی باهاشون کنار بیای و..‌

مسئله بعد خانوادتن ک ناراضین واین خیلی بده تو احتمال بده ۱ درصد بعد ها پشیمون بشی خدایی نکرده بخای طلاق بگیری خب اگ خانوادت طردت کنن به کی میخای پناه ببری ؟ تو شهر غریب میخای به کی پناه ببری؟ 

ببخشید طولانی شد عزیزم خیلی حرفا دارم برا گفتن 

خدای من حالا چرا انقد خشن برخورد کرده بابات؟ حداقل نظرشو محترمانه تر بیان می‌کرد  خیلی ناراحت ...

چون پدرم اعتیاد داره گلم😊💔

چون پدرم اعتیاد داره گلم😊💔

ارع گلم خوندم تاپیکتو واقعا زندگی با یه فرد معتاد خیلی سخته 

ببخشید ک این حرفو میزنم عزیزم ولی من فکر میکنم تو خونه پدرت درحال حاضر زندگی خیلی اوکی نداری و یه مشکلاتی داری خب پس حداقل سعی کن با کسی ازدواج کنی ک تو خونه شوهرت راحت باشی آرامش و آسایش داشته باشی ن اینکه خونه شوهرت هم اذیت بشی مگ آدم چند دفعه بدنیا میاد ک همش در سختی زندگی کنه؟

تاپیکتو خوندم فداتشم قبول دارم خیلی سخته ک از عشقت جدا بشی واقعا سه سال و نیم عمر کمی نیست اما باتوج ...

الهییی من دورت بگردم بانو😊 چقدر حرفات قشنگه چقدر آروم شدم با حرفات تک تک حرفاتو قبول دارم تو اولین نفری نیستی ک بهم میگی نکن این کارو ب هرکی دور و برمه التماس کردم کمکم کنن همه هم گفتن این ازدواج ب صلاحمون نیست من بخاطر عشقمم شده مجبورم تصمیمی بگیرم ک بعدا ن اون پشیمون بشه ن خودم ولی قول میدم تا همیشه دوسش داشته باشم❤️ حتی با فرسنگ ها دوری ، حتی اگر مال من نشه

باران جان من خیلی حرفا دارم برا گفتن چون یه تجربه این چنینی داشتم البته اوضاعمون خیلی بهتر بود اما بااین حال کات کردم و الان روری هزار بار خداروشکر میکنم اولش برام سخت بودا خیلی هم سخت بود طوری ک دست به خودکشی زدم اما الان خیلی خوشحالم 

میدونمم ک کسی ک عاشقه یه گوشش دره یه گوشش دروازه اما از من به تو نصیحت منطقی فک کن همه جوانبو بسنج ماشالله بزرگی عاقلی 

ازدواجی موفقه ک عشق و منطق درکنار هم باشن هر کدوم از این موارد ک نباشع یه جای کار میلنگه...