2777
2789

نه قدیمیه

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرانسوی بگیر

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

آره من خیلی دوست دارم هر چند بعضی ها سلطنتی نمیپسندن ولی بنظر من خیلی خوشگل و شیکه😁 ولی یه مدل دیگه ش رو انتخاب کن این مبل تکی میزبانش ، سخته بهش تکیه بدی

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

فرانسوی وتوعکس ها دیدم خیلی قشنگ بود ازنزدیک تو مغازه نمیدونم چرا خوشم نیومد

این مبل هنوز تحویل نگرفتم دارن میسازن استرس دارم 

به نظرتون بااین پارچه فرش چ رنگی بگیرم؟

آره من خیلی دوست دارم هر چند بعضی ها سلطنتی نمیپسندن ولی بنظر من خیلی خوشگل و شیکه😁 ولی یه مدل دیگه ...

ن اتفاقا ازنزدیک امتحان کردم اصلا سخت نیس راحت تراز بقیه س

هر مبلی خوبه... مبل الان ساده ترین مدلش هم تازه گرونه... شمام خوبی که میخوای رو جهیزیه ات ببری. من که قبول نکردم سرویس چوب رو ...قبل عقد گفتم شوهرم خودش بخره.. پدرهای بیچاره امون چه گناه کردن برن زیر قرض اونم تو ۶۵ سالگی. در عوض  تعداد سکه های مهریه امو کم گفتم.