2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا😥

بنظر من سخت نگیر.. درسته مبل باید شیک باشه ولی از آخر مهمون همیشه میره روش .. برای اونم فرقی نداره قیمتش چقدره... باور کن.. فقط در نگاه اول خانواده شوهر زر زر اضافه میکنن ولی بعد دیگه کاری ندارن و یادشون میره

بنظر من سخت نگیر.. درسته مبل باید شیک باشه ولی از آخر مهمون همیشه میره روش .. برای اونم فرقی نداره ق ...

من کل چوب جهیزیه م شد۱۲۰میلیون 

بابای منم بازنشسته فرهنگیه 

چیزای دیگر وپایین ترخریدم 

تاالان چقدربرا جهیزیه ت هزینه کردی؟

من سه سال پیش رفتم خونه ام. ماشین لباسشویی و جارو برقی ال‌جی خریدم ولی یخچال و گاز و مبل و تختخواب بخاری و مبل و تلویزیون و میزش  رو گفتم شوهرم باید تهیه کنه..😃😄😄😄 سرویس قابلمه مو استیل خیلی خوب گرفتم اون موقع ۷ میلیون  .. لوازم برقی داخل آشپزخونه مارکهای خوب خریدم..  ماکروفر و ماشین ظرفشویی و بخار شو  هم اصلا نخریدم با پولش اون موقع ۳۰ تومنی به مامانم گفتم سرویس طلا بخره که هنوز دارمش... 

من کلا با ۸۰ میلیون رفتم سر خونه زندگیم ... 😄😄😄 

با عرض معذرت نپسندیدم. به درد سن بالاها میخوره. چرا مدل های شیک و ساده و راحت نمی گیری؟ 

راحتی ها ازنزدیک ب نظرت قشنگن؟

من رفتم این مبل وبگیرم همه هم سن های من گرفتن میگفتن مدل چپندر اسپرته

من کل چوب جهیزیه م شد۱۲۰میلیون  بابای منم بازنشسته فرهنگیه  چیزای دیگر وپایین ترخریدم&nb ...

عیبی نداره.. انشالله مبارکت باشه.. با دل خوش استفاده کنی. باباتم همیشه دعا کن.. بخدا پدرامون خیلی زحمت میکشن ما آبرومند ازدواج کنیم🥲

من سه سال پیش رفتم خونه ام. ماشین لباسشویی و جارو برقی ال‌جی خریدم ولی یخچال و گاز و مبل و تختخواب ب ...

منم یخچال و تلویزیون وفرش و لباسشویی و زیرتلویزیونی وآینه کنسول باشوهرمه