2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 111 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما تو تاپیک گفتید توی بانک هستید من چند سوال راجب وام داشتم جوابم بدید دعاتون میکنم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

ما خونمون قدیمی قشر کم درآمدم هستیم  چ وامی برامون  خوبه که درصد و پرداختی مناسب باشه و بتونیم از ده سال به بالا پس بدیم که لااقل تا زمان ساخت یه دوسال وقت استراحت بده سندمون ثبتی هست 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
عزیزم میپرسم از همکارم براتون 

ممنونم عزیزم لطف میکنید 

شاید بخاطر مطلقه بودنت بازیت داده هر چند کارش خیلی اشتباه عزیزم سعی کن دنبال پسرای مجرد نباشی 🖖🏻

عزیزدلم اینکه ادم  جدا شه نقطه منفی نیست الان دیگه .  اتفاقا تو فامیل ما دو تا از دختر خاله هام جدا شدن یکیشون با یه پسری که ازدواج نکرده بود و تاجر فرش بود ازدواج کرد و الان مدام فقط سفره خارج کشوره. یکی دیگشونم با یه پزشک عمومی ازواج کرد پسره خیلی با شخصیت و با پرستیژه تازه دختر خالم چقدر براش کلاس میذاشت ومیگفت شک دارم و چقدر پسره پیگیرش بود . و توی دوستا و اشنایانم کلی ازین موارد دیدم. 

خانمی هم که جدا شه مجرده  دیگه، کلمه ی مطلقه یه واژه ساخته شده واسه تحقیر خانوماس وگرنه باید واسه اقایونم بکار میرفت. اینم که به ایشون میگی دنبال مرد مجرد نباش صد در صد غلطه، چرا باید انتخاباشو محدود کنه. چرا باید اعتماد بنفس خودشو بیاره  پایین ، وقتی ضعفی نداره . این همه ادم چند سال با یکی دوست بودن و کات کردن . طلاقم اونقدر فرقی نداره با اون موارد. اگه دختر خاله های منم مثل شما فکر میکردن الان این ازدواجای موفقو نداشتن

عزیزم میپرسم از همکارم براتون  

عزیزم فقط هر کاری میکنی  تو اصلا اصراری نکن رو برگشتنش . اتفاقا اصلا بهش نه زنگ بزن نه پیام بده نه نحویلش بگیر و خیلی هم خودتو شاد و اوکی نشون بده برو اینور اونور بگرد با همکارا و دوستات اگه اهل استوری گذاشتن هستی استوری هم بکن ، فک نکنه رفتن اون باهات چیکار کرده حالا ، بعدم ۹۰ درصد پسرا ببینن دختره بدون اون حالشون خوبه ، حالشون بد میشه و برمیگردن. اما از من به تو نصیحت پسری که یبار بی دلیل گذاشته رفته ادم زندگی نیست و بی  ثباتیش به زندگیت لطمه میزنه .  تو که تجربه ی یه زندگی رو داری باید خیلی حواس جمع تر انتخاب کنی و اینجوری ریسک نکنی که بخوای با یه ادم بی ثبات ازدواج کنی . چون اینجور ادمای بی ثباتو اگه از زندگیت حذفشون کنی و نشون بدی بدون اونا حالت خوبه قطعااا برمیگردن. ولی این دفه تو قبولش نکن  و رو مهاجرتت تمرکز کن ، دوست صمیمی منم وقتی با دوست پسرش  کات کرد رفت امریکا بهترین زندگی رو داره اونجا. ولی خب اون ساپرت مالی و ارتباط عمومی خیلی خوبی داشت .

منم شنیدم مهاجرت به انگلیس راحت تره تا سنت کمه برو اونجا بساز زندگیتو عشق  دنیا رو میکنی .ولی  رو روابط اجتماعیت کار کن تو اینجا با کسی دوست نمیشی وای بحال اونجا ، راحت ارتباط بگیر تو جمع های دوستی خوب برو بذار خوشبگذره بت عزیزم .

عزیزم فقط هر کاری میکنی  تو اصلا اصراری نکن رو برگشتنش . اتفاقا اصلا بهش نه زنگ بزن نه پیام بده ...

ممنونم ازت عزیزم 

مشکل من اینه نمیتونم از اینجا دل بکنم برم

تنها مشکلم اینه

سلام عزیزم خوبی تو تاپیک یکی از بچه ها دیدم دنبال دعا نویس هستی اونجا نگفتم چون خیلیا یا مخالفن یا موافق من پیش یه اقایی کار انجام دادم و واقعا عالی بوده خواسای بگو بهت معرفی کنم