2777
2789
عنوان

خدایا فقط یه بار جای حق بشین😓😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 47 پست
ولی نمیدونم چرا من باینکه هیچی برامون نکرد فقط خودش رو صدا میزنم

دیگه از ناچاریه.. ادم چیکار‌کنه اخه؟ ولی من که همش دلم شکست هیچ امیدی ندارم ب هیچی

رَهآا، رَهآا، رَهآا مَن ...
عزیز بخون امیدوار باش مشکلت‌چیه

باشه میخونم

بلاهایی ک توی این چن سال چن تا خانواده روی سرمون آوردن باعث این شده ک واقعا هیچ وقت حق بودن خدا رو ندیدم

فقط بهتر شدن زندگی اونها رو دیدم

هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻‍🏫👩🏻‍🎓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از ناچاریه.. ادم چیکار‌کنه اخه؟ ولی من که همش دلم شکست هیچ امیدی ندارم ب هیچی

فک کنم منم همینطوری بشم😓

ولی نمیدونم چرا من باینکه هیچی برامون نکرد فقط خودش رو صدا میزنم

عزیزم چقدر ناشکرین، ما هیچ چیزی از خودمون نداریم، هر چیزی داریم از خداست.

بهتر بود سوال کنین خودمون برای خودمون چه کاری کردیم؟ خدا همیشه مصلحت بنده هاش رو میخواد

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-
میدونی پایانی ترین ساعات شب، تاریک‌ترین لحظاتش هست، هرگز از رحمت خدا ناامید نشو

هعی

کاری باهم کرد ک دارم به حضورش هم شک میکنم

باشه میخونم بلاهایی ک توی این چن سال چن تا خانواده روی سرمون آوردن باعث این شده ک واقعا هیچ وقت حق ...

هروز ظاهر زندگی آدمها رو نبین. منم امروز داشتم می‌گفتم خدایا اونهایی که بهم ظلم کردن، چرا .....اما بعدش به خودم اومدم و برای خوشبختی خودم دعا کردم و اونها رو رها کردم

عزیزم چقدر ناشکرین، ما هیچ چیزی از خودمون نداریم، هر چیزی داریم از خداست. بهتر بود سوال کنین خود ...

منم تا همین چن ماه پیش مثل خودت میگفتم ولی الان چن وقته ک دیدم عوض شده با بلاهایی ک سرمون آورده

هروز ظاهر زندگی آدمها رو نبین. منم امروز داشتم می‌گفتم خدایا اونهایی که بهم ظلم کردن، چرا .....اما ب ...

خودمم میخوام بهشون فکر نکنم و برای خوشبختیشون دعا کنم ولی توی یه لحظه تمام کار هاشون میاد جلوی چشمم و دهنم بسته میشه

منم تا همین چن ماه پیش مثل خودت میگفتم ولی الان چن وقته ک دیدم عوض شده با بلاهایی ک سرمون آورده

خیلی از این مشکلات نتیجه عملکرد خود ما انسان هاست، خیلی ها هم به خاطر امتحان و رشد ماست.

نعمت هاتون رو چرا فراموش کردین:

شما چشم دارین که تونستین پیام منو بخونین، گوشی موبایل دارین، دست سالم دارین که بنویسین، مغز سالمی دارین که پیام رو درک میکنه، اینترنت دارین و با این نعمت ها که فراموش کردین اینجا پیام دادین.

ما هر چیزی داریم از خدا داریم

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-
خیلی از این مشکلات نتیجه عملکرد خود ما انسان هاست، خیلی ها هم به خاطر امتحان و رشد ماست. نعمت هاتون ...

بله درسته

ولی چیزهایی ک حق و دارایی  بود رو ازمون گرفتن با اراده خدا

و خواست خدا

هیچی از بلاهایی ک سرمون اومده رو نمیدونی

خودمم میخوام بهشون فکر نکنم و برای خوشبختیشون دعا کنم ولی توی یه لحظه تمام کار هاشون میاد جلوی چشمم ...

اولا اینکه تو تنها نیستی، منم مثل تو.

دوم اینکه فکر کن من اهل ظلم باشم، و بهت ظلم کنم و ازت دور بشم، این بیماری و ظالمی در نهایت خودم رو هم گرفتار میکنه

اولا اینکه تو تنها نیستی، منم مثل تو. دوم اینکه فکر کن من اهل ظلم باشم، و بهت ظلم کنم و ازت دور بشم ...

همیشه دعا میکنم کسی این بلاها سرش نیاد

ولی واقعا باگذشت ده سال دیگه صبرم داده لبریز میشه

هرچی با خودم گفتم بیخیال نمیشه ک نمیشه

الان دعا میکنم خدا تقاصشون رو بده ک با چشمام ببینم