2777
2789

خرج خودتون مثل آرایشگاه رفتن کاشت ناخن و... رو خودتون حساب میکنید یا همسرتون؟ چند درصد از درآمد تون رو برای مخارج زندگی مشترک کمک میکنید اصلا کمک میکنید؟ چطور از حقوقتون پس انداز میکنید؟ همسرتون در جریان پس اندازی ک از حقوقتونه هست یا نه؟ میشه توضیح بدین لطفا

لایک کنین لطفا

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خرجم با خودمه دستم توی جیب خودمه تاحالا به شوهرم نگفتم پول بده

من چقدر دوست دارم یه کاری داشته باشم که دستم تو جیب خودم باشه و به شوهرم هم کمک کنم تا از قسطاش کمتر بشه آخه خیلی فشار کاری و مالی روش هست متاسفانه یک دست صدا ندارد ولی کار گیرم نمیاد از این ناراحتم که چقدر تلاش کردم و یک کاری نبود تو این دنیا که برا من جور بشه

شغلتون چیه عزیزم

توی یه دفتر تبلیغاتی کار میکنم

حقوقمم خیلی نیستااا ماهی ۵ تومنه

شوهرم توی کارش ورشکست شد من توی این چندسال خیلی کمکش کردم و بدردش خوردم...

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

توی یه دفتر تبلیغاتی کار میکنم حقوقمم خیلی نیستااا ماهی ۵ تومنه شوهرم توی کارش ورشکست شد من توی ای ...

۵تومن خودش برا خانم درآمد خوبیه دعا کنید امسال منم شاغل بشم خیلی دوست دارم درآمد داشته باشم 

آخه چه کاری سرمایه میخواد با حقوقی که درماه یک تومن هم برامون نمیمونه چیکار میشه کرد

من یه دوستی دارم فلافل درست میکنه میبره تو یه مدرسه ای میفروشه یا ترشی و مربا درست میکنه با چندتا مغازه دار قرارداد بسته واسه شون میبره درآمدشم خوبه فقطم خودشو شوهرش و من (ک براش تبلیغ کنم) میدونیم دوس نداشت خانواده و فامیلشم بدونن

من چقدر دوست دارم یه کاری داشته باشم که دستم تو جیب خودم باشه و به شوهرم هم کمک کنم تا از قسطاش کمتر ...

آره واقعا اوضاع خیلی سخت شده

یه نفر به تنهایی نمیتونه

خوبه که زن ،کمک دست مرد باشه

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰