2777
2789
عنوان

چرا هرچی لباس میخرم کممه

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 29 پست
منم همینطورم یه مانتو میخرم حتما باید شلوار و شال ست باهاش بخرم یا شال میخرم حتما باید مانتوشو داشته ...

🤣بخدا خیلی ناراحتم اما خندم گرفت اینو گفتی چون خودم اینم

وزن اولیه۸۶وزن فعلی 74وزن هدف 65 🦋💪🏻🌱
بخدا ب سختی پول درمیاد هیچ پس اندازی نمیزارم 

منم کلا عشق لباسم خیلی از خرید لباس لذت میبرم ومتاسفانه یا خوشبختانه همسرممن لنگه خودمه😁😂

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم عیدی حتی پول نداشتیم ضروری ترین لباسای خونگی مون هم بخریم چه برسه بیرونی فقط من با پس اندازم برا پسرم تونستم یه تی شرت شلوار بخرم امروز دیدم لباسای پسرم خونگی خیلی داغونه مال همه مون داغونه ولی دلم نمیخواد لباسای پسرم بد باشه میخوام قرض بگیرم برم برا اون فعلا بخرم دلم میخواس 5 میل داشتم فقط کافیم. بود 

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷

من لباس بخرم با خودم میگم کجا میرم بپوشم ؟ 

منصرف میشم نمیخرم‌.

بلاخره تو خونه که مانتو و شال و کفش نمیپوشم که ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

قدت چنده؟ کمرت چند سانته؟ پس چرا امضاتو تغییر نمیدی.  در کل خوشبحالت

قدم ۱۸۵والا کمرم نمیدونم ولی عاشق لاغری استخونم چاق نبودم همون اولم 

وزن اولیه۸۶وزن فعلی 74وزن هدف 65 🦋💪🏻🌱