2777
2789
عنوان

پیشنهاد دوستی

167 بازدید | 9 پست

اگر شما باشید یعنی دختر خانم به آقاپسری که دوسش دارید پیشنهاد دوستی میدید منظورم ابراز علاقه است

اگر بله چرا ؟

اگر نه چرا؟

این آقا همکارم هستند 

چند باری ایشون خیلی باسیاست سمت من اومدن تابامن ارتباط برقرار کنند ولی من نتونستم با ایشون ارتباط بگیرم 

منظورم اینه که جواب نخایی که میدادو نمیتونستم بدم 

یعنی با این سنم چراغ سبز بلد نیستم بدم 

اخلاق بدی که دارم اینه که اگر خیلی از کسی خوشم بیاد خیلی خیلی خجالت میکشم ونمیتونم حتی بهش نگاه کنم چه برسه به این که منم بهش بفهمونم که ازت خوشم میاد واون بیاد جلو  

واقعا هم فاز کسایی و که میگن به پسرا کم محلی کنید و نمیدونم چون من با این کم محلی و بیمحلی که ناخواسته و بود و ازروی خجالت بود فقط اون و ازخودم دورترو دورتر کردم

چون واقعا اخلاق آدما باهم فرق میکنه 

دوست دارم بهش پیشنهاد بدم تا ازاین سردرگمی دربیام یا بتونم بهش بفهمونم تاخودش بیاد جلو ولی از طرفی میترسم نتونم باهاش کار کنم

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بله
3
37%
نه
5
62%
مستقیم اصلاً  غیر مستقیم مثلاً از خودت تعریف کن از کمالاتت بگو اما متواضعانه نه خیلی زیاد  ...

شمارش و دارم ولی فکر نکنم این طوری خوب باشه 

مثلا چی بگم اگر سر زبون داشتم که تاالان کارم راه افتاده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم اصلا پیشنهاد نمیدم چون پسرای ایران جنبشو ندارن 

ولی خودش اگه اومد پس نزن سر صحبت باهاش باز کن سعی کن یه موضوع صحبت پیدا کنی باهاش حرف بزنی اینجوری بهتره تا مستقیم بری جلو

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
انقدر بی محلی کردم بهش ارتباطش باهام کمتر شده

خب اینبار چند بار خودت جلو شو ببین چه موضوع مشترکی میتونی پیدا کنی که باهاش سر صحبت باز کنی ادل از سوالای کاری شروع کن نه اینکه خشک مثل دوتا همکار حرف بزنیا دوستانه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خودم اصلا پیشنهاد نمیدم چون پسرای ایران جنبشو ندارن  ولی خودش اگه اومد پس نزن سر صحبت باهاش با ...

این مورد هم خودتحقیری؟پسرای ایران!!!!!! چه ربطی داره آخه، ذات و شخصیت طرف بایدخوب باشه همه جور آدم همه جای دنیا پیدامیشه

این مورد هم خودتحقیری؟پسرای ایران!!!!!! چه ربطی داره آخه، ذات و شخصیت طرف بایدخوب باشه همه جور آدم ه ...

این هست ولی متاسفانه همه کشورا فرهنگاشون باهم فرق میکته چه بخوایم چه نخوایم فرهنگ روی تربیت اثر میزاره ایران هنوز خیلی میخواد که این فرهنگ کامل از بین بره ادعای روشنفکری میکنن ولی توی عمل انجام شده قرار بگیرن یادشون میره 

اینکه تحقیر کردن نیست وقتی یه مدت با طرف هستی داری نظرش درباره رابطه میپرسی چیزیم بهش تحمیل نکردی نمیشه هم تا اخرش همینجور رفت که شاید اومد خوااستگاری پسری مه قصدش ازدواج نباشه هیجوره راضی نمیشه