2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان ممنونم ازت خود اینم میکشن یا هرکی دارتش تریاکیه؟ 

ببین تریاک که بکشی، اضافه اش میشه سوخته ، ینیشبیه همین که کف دستت هست، اینو نمیشه کشید اما ازش شیره درست میکنن، همینم تلخه،بچش یکم

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

🙄جان بعله یکی از اطرافیانم حتی نمیتونم بروش بیارم از کیفش افتاد زمین تو قوطی کبریت بود کنجکاوی کردم ...

نجاتش بده 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
تریاک بو شیرین نمیده، بزن سر زبونتو اگه تلخ بود تریاکه. من چیزای عطاری هم دیدم این شکلی ، حالا نمی‌د ...

میترسم بزنمش به زبونم دستمم با صابون چنبار شستم من از اینچیزا واهمه دارم حالا چجوری به روی طرف بیارم اینم بگم که جوونه بچتر از منه کلش هوا داره نمیخام دعوا بشه

🙄جان بعله یکی از اطرافیانم حتی نمیتونم بروش بیارم از کیفش افتاد زمین تو قوطی کبریت بود کنجکاوی کردم ...

اگه تو قوطی کبریت دیدی که دیگه همون شیره تریاکه. خودت چند سالته؟ به بزرگترش بگو 

سوخته هاشه حتما دختر حالا بقول اون خانم شاید چیزا عطاری و گیاهی باشه اما اگر بش شک دارین صددرصد همون ...

شک که اولین بارمه اینو پیدا کردم و شکی نداشتم بهش یکیه که عین داداشم بزرگ شده نمیتونم ببینم داره اینکارا رو میکنه اما بگمم میگه کیفمو گشتی و بازم من مقصر میشم حالا کیفش دست نزدم از جیب کیفش افتاد زمین من سر کنجکاوی نگا کردم

شک که اولین بارمه اینو پیدا کردم و شکی نداشتم بهش یکیه که عین داداشم بزرگ شده نمیتونم ببینم داره این ...

فقط به بزرگترش بگو 

اگه تو قوطی کبریت دیدی که دیگه همون شیره تریاکه. خودت چند سالته؟ به بزرگترش بگو 

من ۲۱اون ۱۷/۱۸پسر خالمه خالم جداشده برا همین اکثر اوقات پیش ما بزرگ شد دقیقا مثل برادرمه الان گریم گرفته چرا تو این دام افتاده بچه ورزشکارم هس همش باشگاهه نمیدونم چشه چیکار کنم

من ۲۱اون ۱۷/۱۸پسر خالمه خالم جداشده برا همین اکثر اوقات پیش ما بزرگ شد دقیقا مثل برادرمه الان گریم گ ...

اولش برای ارامش و تمدد اعصاب و انرژی استفاده میکنن ولی بعدا فیل رو اب میکنه

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
من ۲۱اون ۱۷/۱۸پسر خالمه خالم جداشده برا همین اکثر اوقات پیش ما بزرگ شد دقیقا مثل برادرمه الان گریم گ ...

مامانش باید بدونن، بابات هم اگر آدم عاقلی هست بگو، و بگین افتاده و بابات پیداش کرده، جوری که اصلا شما خبر ندارین حتی