2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم؟؟؟

246 بازدید | 11 پست

امروز خواستیم بریم بازار یه مانتو مرجانی  دوختم واسه خودم پوشیده بودم شوهرم گفت اگه ممکنه عوضش کن، گفت رنگش خیلی خاصه دوست ندارم تو چشم باشی،ولی من کوتاه نیومدم،نمیدونم کارم درست بوده یا نه،از وقتی از بازار برگشتیم همش ذهنم درگیر این موضوعه 

خب بعد اینکه برگشتین واکنشش چی بوده؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم که کم کم غیرت و مردانگی شوهرهاتون رو میکشید و بعداً هم دودش تو چشم خودتون می‌ره ، هم اون دنیا باید پاسخگو باشید....

به نظرم مرد واقعی ، اجازه نمیده هر چشمی، زیبایی های زنشو ببینه

مثل شوهره منه😂درسته خیلیا میگن این بده که براتون تصمیم بگیره کسی 

ولی من این حساسیتو به پای علاقه میزارم چون آدم روی کسی علاقه ی بهش نداشته باشه حساس نیست حتی اگر همسرش باشه 

البته یه سریا هستن که واقعا به روز کردن خودشونو توهمه موارد اون مردا شامل حرفم نمیشن

واکنش خاصی نداشت ولی حس میکنم یک کم ناراحت شده

اگه دیدی توو زندگیت تاثیر خاصی داره دیگه از این پا فشاریا نکن 

اگه شوهرت جنبشو داش بکن

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم