2777
2789
عنوان

برا افطار قرمه سبزی باز گزاشتم + عکس😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 16341 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تازه عروسم زیاد بلد نیستم چیزی نگفتم ولی همه از دست‌پخت تعریف کردن جز اون

ببین گاهی کسی جیزی به نفع خودت میگه ناراحت نشو . اونایی هم ک تعریف کردن شاید همینطوری تعریف کردن . خیلی خوبه آدم ایراد کار رو بگه 

در حد سیاه شدن پیش ببری خیلی خوشمزه و خوش رنگ میشه ما خوزستانیا رنگشو سیاه میکنیم

اونوقت سبزی طعم خاصی میگیره چندبار انجام دادم شوهرم خوشش نیومد گفت سوزوندی

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
تا چند روز پیش روزه میگرفتم ولی یهو نمیدونم از کجا ویروس کرون گرفتم چند روزه نتونستم روزه بگیرم حالم ...

عزیزم شما چ علایمی دارین؟ من گلو درد و سردرد و حالت تبولرز دارم ینی کروناس؟ یهو افتادم اصن

عزیزم شما چ علایمی دارین؟ من گلو درد و سردرد و حالت تبولرز دارم ینی کروناس؟ یهو افتادم اصن

اره عزیزم گلو درد سردرد تب و لرز سرفه تهوع کمر درد شدیذ کروناست دکتر گفت داغونمون کرده به خودت برسی 

خدایا برای همه چی شکرت