2777
2789
عنوان

نامه ای برای نجات ...

82 بازدید | 0 پست

در زمان حیات مرحوم علامه طباطبایی جوانی درباره مشکلات خود نامه ای به ایشان مینویسد و می گوید : 

جوانی هستم ۲۲ ساله ..در محیطی زندگی میکنم که هوای نفس و آمال بر من تسلط فراوان دارند و سبب بازماندن من از حرکت در مسیر خداوند شده . درخواستی که از شما دارم این است که بفرمایید به چه اعمالی دست بزنم تا بر نفس مسلط شوم .. نصیحت نمیخواهم ، بلکه دستورات عملی برای پیروزی لازم دارم ...

علامه طباطبایی به این جوان این گونه پاسخ میدهد : 

برای موفق شدن و رسیدن به منظوری که دارید لازم است همتی برآورده و توبه نموده و به مراقبه و محاسبه بپردازید. به این نحو که هر روز صبح که از خواب  بیدار میشوید،قصد جدی کنید که هر عملی که پیش آید رضای خدا را مراعات خواهم کرد ..و همین حال را تا شب وقت خدای ادامه دهید .وقت خواب چهار و پنج دقیقه ای به کارهای که در روز کردی فکر کنید ...هر کدام را که مطابق رضای خدا است شکر کنید و هرکدام تخلف شده استعفار کنید و این رویه را هر روز ادامه دهید ،،،،،این روش گرچه در ابتدا سخت و مخالف نفس است ولی کلید نجات و رستگاری است ..

پیامبر اکرم (ص): به حساب خود رسیدگی کنید ،قبل از اینکه به حساب شما برسند.  وسایل الشیعه ،شیخ حر عاملی ،ج ۱۶ ،ص ۹۹