لوموس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 4569 عنوان عزیزانی که دوفاستون مصرف کردید .🌱 78 بازدید | 8 پست سلاممن این قرص برای تنظیم قاعدگی(تنبلی) مصرف میکنمظاهرا دوره مصرفش از روز ۱۴ دوره تا روز ۲۴ هستاما من طی دوماهی که مصرف کردم ۵ روز از مصرف نگذشته پریود میشمبرای شما پیش اومده همچین چیزی ؟ اصلا دوره ده روزه رو نمیتونم کامل مصرف کنم. کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp 1402/01/11 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریممم_خانوم عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 5633 اون ۱۴ روز رو هررروز میخوری؟ مثلا یه روز یادت نمیره ؟ کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏
هشتک۸۲ عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1230 من از روز ۱۵ پریودی مصرف میکنم به مدت ۱۰ روز بعد از قطعش ۴ ۵ روز بعد پریود میشم
لوموس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 4569 اون ۱۴ روز رو هررروز میخوری؟ مثلا یه روز یادت نمیره ؟ چرا پیش میاد که یادم بره ۱۴ روز نیست ده روزه مگه نه؟ کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp
لوموس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 4569 من از روز ۱۵ پریودی مصرف میکنم به مدت ۱۰ روز بعد از قطعش ۴ ۵ روز بعد پریود میشم نه من اصلا به ده روز نمیرسمروز چهار یا پنج مصرف پریود میشمدوره م خیلی کوتاه شده ۲۰ روزه ستقبلنا سه چهارماه یه بار پریود میشم الان بیست روز یکبار😐 کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp
لوموس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 4569 دوستان ! کسی تجربه ای نداشت؟🥲💔 کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp
مریممم_خانوم عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 5633 چرا پیش میاد که یادم بره ۱۴ روز نیست ده روزه مگه نه؟ خب اشتباهت همینه که یادت میره ، حتی یک روزم نباید یادت بره . آره ۱۰ روزه اشتباه کردم کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏
مریممم_خانوم عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 5633 دوستان ! کسی تجربه ای نداشت؟🥲💔 من استفاده کردم ولی این شکلی نبودم اما به محض قطع شدن دو سه روز بعدش پریود میشدم کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏
لوموس مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 4569 خب اشتباهت همینه که یادت میره ، حتی یک روزم نباید یادت بره . آره ۱۰ روزه اشتباه کردم ممنون عزیزم❤سهل انگاری کردم کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp