2821
2789
عنوان

وای چیکاررکنم

66 بازدید | 4 پست

بچه ها من چند سال پیش که مدرسه ها مجازی شد  باخط مامانم که دست داداشم بود باهاش به دوستاش پیام میداد (کوچیک تره از خودم)  دادنش به من چون گوشی خط نداشتم  بعد به دوستاش گفت خطم عوض شده  و اینا همون سال یکی زنگ زد من جواب دادم نمیدوستم که دوست اونه  دیدم صدا پسره قط کردم و مسدوش کردم اومد روبیکا پیام داده  میگه سلام پروفایلش یه بچه بود نمیدونستم پسره گفتم شما گفت پروف ببین میشناسی گفتم نشناختم گفت من فلانیم میای دوست بشیم منم بلاکش کردم و به مامانم گفتم چون شهر ما کوچیکه همه همو میشناسن بعد پارسال دوباره دو تا پسر پیام دادن تو وات بلا کشون کردم باز اومدن شاد اونجام بلاک کردم زنگ زدن مسدود کردم  شماره سیو کرده بودم ببینم کیه زنگ زده دیوم همونان  بعد  منم به مادرم گفتم خط شو بهش دادم و گفتم شما برا اون ( داداشم ) گوشی خریدید برا من حاضر نیستید ی خط بگیرید  و مامانم اون خط برداشت و منم یه خط جدید گرفتم ولی بعضی دوستتم اون شماره رو سیو کردن تو گوشیاشون نگرانم فکر کنن من دوست پسر دارم خودم شمارو پخش کردم 😶 چیکار کنم تازه تو پرونده مدرسم هم هست که اون شماره ی شادمه البته به مدیر گفتم با این شماره منو اد کنه تو گروه مدسه  میترسم برام حرف دربیارن

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اووووه ول کن بابا نهایت حرف دربیارن مهم اینه حسابت پیش خداپاکه

من نمیتونم طاقت بیارم پشت سرم به خاطر کاری که نکردم حرف بزنن

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج .