2777
2789
عنوان

وای بچها😭

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 41 پست
چی میگی

😂😂😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هول نشو استرس نگیر مرغ زود میپزه . چن نفرن ؟

اگه مرغ تازه اس میتونی جوجه درس کنی ب قطعات منظم ببر با ابلیمو و نمک و فلفل سیاه وزرد چوبه و پیازو یکم کره بذار در حد نیم ساعت تو یجچال بمونه بعد بنداز رو سیخ چوبی و بچین تو ماهیتابه کم روغن بذار سرخ شن در عرض ده دیقه اماده میشه 

.مرغ منجمده :بشورتو قابلمه پیاز تفت بده مرغ رو خرد کن رون دو قسمت کن سینه رو سه قسمت بنداز داخل قابلمه زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک و زعفرون بزن درشو بذار شعله رو ملایم کن خودش اب میندازه تا ۱/۵ساعتم خیلی عالی میپزه . اگه ی موقع دیدی ابشو کشید یک استکان آبجوش بریز 

استارتر ب دو روش میتونی مرغو اماده کنی ،یا مرغارو بریز تو ی دیگه پیاز رو چهار قاچ کن با چند حلقه هویج و فلفل دلمه ای با ادویه و نمک بذاری بپزه ،90درصد ک پخت از آب خارج کن مرغارو تو روغن سرخ کنی ،خیلی کم .نه در حدی ک مرغا خشک بشن ،بعد پیاز رنده کنی و سرخ کنی رب اضافه کنی ادویه طبق ذائقه تون،بعد اب اضافه کن ب اندازه ،بذار قل بزنه مزه شو میزون کن بذار ب غلظت دلخواه برسه ،15دقیقه اخر مرغارو بچین تو سس زعفرون اضافه کنی

"برای هم خوب بخواهیم...  

روش دوم مرغارو تو روغن سرخ کن بذار طلایی شن خوب ،بعد از روغن خارج کن ،حالا پیاز رنده کن تو همون روغن ک مرغارو سرخ کردی ،سرخش کن بذار پیازت عسلی بشه خوب ،بعد رب اضافه کن خوب تفت بده فلفل دلمه ای اضافه کن تفت بده اب بریز بذار سس خوب قل بزنه ،حالا تو ی ظرف دیگه ی لایه مرغ بچین روی مرغا سسی ک اماده کردی   لایه ب لایه تا اخر ،حالا بذار اروم اروم بپزه ابلیمو هم میتونی یکم اضافه کنی نیم ساعت اخر هم زعفرون،تعداد مهمونارو در نظر بگیر ک سس مرغ شل نباشه 

"برای هم خوب بخواهیم...  

دوستای گلم مرسی بابت همراهتون خداروشکر همه‌چی به خوبی تموم شد🥴

مادر شوهر خواهر شوهرمم کمک دادن 

خواهرشوهر حلیم پخت مادرشوهرمم برنج گوشتو 

منم خیار گوجه رو تزیین کردم😅🤣 و آماده کردن بشقاب ها  اینا مهمونا هم فقط داداشاش اومده بودن زن نیومده بود عوس گرفتن براتون از سفره شام ولی سفره افطار گفتم عوس بگیرن نگرفتن😶

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍