من ۳ تا خاله دارم شوهر ۲ تا از خاله هام تاحالایک یا چندبار به خانوماشون خیانت کردن ، ولی خاله هام دارن باهاشون زندگی میکنن .... پسر اون یکی خالم اهل دوست دختر بازیه و تو جمع هرجور دلش،بخواد حرف میزنه و حتی شده فحشم میده .... یکی از دخترخاله های تازه به دوران رسیده مم که تو تاپیک قبل درموردش گفتم .....اون یکی پسر خاله ام که راحت جلوی من به شوهرم بی احترامی میکنه ... چون شوهرم مذهبیه ، خیلی مسخره اش میکنه ... داییم که کلا جدا از زنش زندگی میکنه ..... اینهمه مشکل دارن ... بعد مامان من بهم میگه تو بیخودی حساسی ... اینا هیچیشون نیست ..... مثلا پسر خاله ام راحت جلوی جمع مامانمو مسخره میکنه .... یا دختر خاله ام تو جمع راحت میزنه توسر من و بهم میگه حقته .... بنظرتون درمقابلشون چه رفتاری داشته باشم ؟؟ مجبورم چند وقت یه بار ببینمشون ... چندروز دیگه ام افطاری دعوتن خونع مادرم
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانواده مادری منم بعضیاشون بد دهنن توهین میکنن مسخره میکنن این عید شد اخرین باری که باهاشون ارتباط داشتیم کلا قطع رابطه کردیم بابعضیاشون بعضیا ارزش ندارن بخاطرشون لحظه های با ارزشمون حال خوبمون بخاطرشون خراب کنیم
تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليهالسلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡