2777
2789
عنوان

بی محلی خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینجاس خودم بخاطر همسرم و بچه هام دوس دارم رفت و امد کنم چون تو شهر غریبم و کسی رو جز اونا ندار ...

برو با بچه ها یه کلاس یا پارک یا جایی رو پیدا کنید باهم خوش بگذرونید. خودتو کوچیک نکن. یه تفریحی پیدا کن واسه خودت

متاسفانه ب حرف همسرم گوش نمیدن و از اینکه من ناراحت میشم بیشتر خوشحال مبشن  و کارشون رو بیشتر ت ...

پس سعی کن ب خودت سخت نگیرید و از برنامه های مثل اینستا و وات بلاک کنی ک نبینی اعصابت خورد بشه و کلا تو ام مثل خودشون باش

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
پس بذارشون کنار رفت و امدت رو قطع کن اگه نمیتونی کمتر کن 

ما تو شهر کوچیک زندگی میکنیم ومدام مردم ما رو زیر نظر دان از اینکه منو دوست ندارن جلو مردم خجالت میکشم و حس بی کس بودن بهم دست میده

عزیز تو که اونور داشتی به موضوع تاپیک من میخندیدی

خودت چرا از خانواه شوهرت انقد انتظار داری؟بنظرم موضوع شما خیلی خنده داره😂😂😂🤣🤣🤣

یعنی چی بخاطر پسرخالم بهم محل نمیدن شما مگه تو دل مردمی یا از کجا میدونی جاریت با اون همدسته

بنظرم جاریت آدم خوبی باشه حالا چون شمارو آدم حساب نمیکنن و جاریت با اونا رفت و آمد داره دلیل نمیشه که بگی اونارو داره برعلیه تو شورش میده

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍
عزیز تو که اونور داشتی به موضوع تاپیک من میخندیدی خودت چرا از خانواه شوهرت انقد انتظار داری؟بنظرم م ...

مرسی عزیزم 

نظر شما حتما درسته 

خوش باش بسیار بسیار زیاااد😂😂بله جاریم ادم خوبیه من ادم بده هستم

خخ ی تاپیک جدا واسم بزن ک من حسادت دارم و جاریم بهترینه😆