2777
2789
عنوان

بی محلی خانواده همسر

317 بازدید | 24 پست

سلام دوستان خواهرشوهرم همسر پسر خالم بود و دوسال پیش از هم جدا شدن حالا خانوهده همسرم ب من خیلی محلی میکنن مهمونی دارن یا هر چیز دیگه ب من چیزی نمیگن قبل از جدایی خواهرشوهرم با من رابطه خوب و در حد متوسط داشتن ولی بعد اون قضیه فقط بخاطر اینکه همسر سابقش پسر خالمه اصلا من و داخل ادم حساب نمیکنن من خیلی رنج میکشم مخصوصا جاریم از اب گل الود ماهی میگیره و مدام با اوناست و هم خودش هم خانواده همسرم رو تشویق ب بی تفاوتی در برابر من میکنن خیلی زجر میکشم لطفا اگ تجربه ای دارید ارومم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همسرت بگو ک توجیه کنه اگر زندگی اونا خراب شده مقصر شما نیستی چون صرفا باهاش فامیل بودی 

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗

عزیزم بالاخره بین اونا یه ادم فهمیده و با سواد پیدا میشه دیگه مثل پدر شوهرت یا یکی از ادمای خوب و متشخص هست بهتره باهاش درد و دل کنی و ایشون پادرمیونی کنه و بهشون تذکر بده و بهشون گوش زد کنه چون این مشکل اگه قرار باشه ادامه پیدا کنه و تو غصه بخوری سخت میشه پس کازی ک میگم انحام بده 

میدونی گلم خودم زجر میکشم میبینم تولد دارن و یا مهمونی و عکساشون رو تو اینستا میزارن بدون اینکه ب من ...

متوجه هستم چی میگی به شوهرتون بگو باهاشون صحبت کنه اما شما هم نمیتونی خودت و جا بدی ب زور تو جمعشون 

صحبت کنه و از طرف خودش بگه ک واقعا رفتارتون درست نیست و ‌‌شما هم دیگ تو اینستا یا واتساپ پیگیر شوند نباش ک ناراحت بشی و خود خوری کنی   

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
عزیزم بالاخره بین اونا یه ادم فهمیده و با سواد پیدا میشه دیگه مثل پدر شوهرت یا یکی از ادمای خوب و مت ...

چند باری حرف زدیم ولی همه از خواهرشوهرم حساب میبرن و اتفاقا من گلگی کردم کلی خوشحال شدن و ب همسرم گفتن میبینیم خانمت خوب میسوزه😢

متوجه هستم چی میگی به شوهرتون بگو باهاشون صحبت کنه اما شما هم نمیتونی خودت و جا بدی ب زور تو جمعشون& ...

متاسفانه ب حرف همسرم گوش نمیدن و از اینکه من ناراحت میشم بیشتر خوشحال مبشن  و کارشون رو بیشتر تکرار میکنن چون با خالم رابطه خیلی نزدیکی داریم