2777
2789
قبل از اینکه باهاش برم تو رابطه خیلی معمولی باهم در ارتباط بودیم گاهی پیامی میدادیم و حال و احوال می ...

اخ مثل خودمی توام🤣🤣🤣

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم درستی نیست زیاد فقد شوخه ینی از اون روز ک از پیشش برگشتم فقد ب کاراش و حرفایی ک میزد میخندم خیلی ...

ای وای بهت وابسته نبود؟؟؟

عه هردومون کرم داریم🚶🏻‍♀️😂

کرم من خیلی زیاده بعضی وقتا یجوری باهاش شوخی میکنم پشیمون میشم کاری میکنم اخر سر ناراحت میشه ولی دوس ندارم ناراحتش کنم درکل خیلی اذیتش میکنم

کرم من خیلی زیاده بعضی وقتا یجوری باهاش شوخی میکنم پشیمون میشم کاری میکنم اخر سر ناراحت میشه ولی دوس ...

منم خیلی ناراحتش میکنم🥲😆

بعد تازه گاهی خودم اذیتش میکنم بعد ناراحتی پیش میاد مقصرم منم بعد خودمم قهر میکنم اون میاد اصرار و التماس که آشتی کنم🚶🏻‍♀️😆

💔
منم خیلی ناراحتش میکنم🥲😆 بعد تازه گاهی خودم اذیتش میکنم بعد ناراحتی پیش میاد مقصرم منم بعد خودمم ...

من دلشو ندارم اینطور کنم🥲😂