2777
2789

فعلا زوده ده سالشه ها😐😐😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

زوده پوستش زبر میشه

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میشه تمیزی و زیبایی عیبه مگه‌ واقعا دخترا با سیبیل خیلی بد میشن

اصلا به نظرت دختر این سن میزاره بند بندازن صورت یه هر چیز دیگه ای بچه اس

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چی میشه تمیزی و زیبایی عیبه مگه‌ واقعا دخترا با سیبیل خیلی بد میشن

بله اشکال نداره ولی دیگه فوقش چهارده پونزده سالشون باشه

الان این بچس ده سالشه فقط!!! کسی هم به سیبیلش توجه نداره خودشم از الان نباید درگیر ارایشگاه باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

به نظرم الان چهرشونو معصوم میکنه بعد خیلی درد داره گناه دارن به نظرم هنوز جا داره ولی برای بعضیا حالت سیبیل مردونه میشه اون زشته مثلا موهای کلفت و سیاه دارن.حس میکنم الان یه حالتی دارن خودشون هنوز بچه میدونن زوده