پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست. ای تو به من از خود من خویشتر. دوست تر از آنکه بگویم چقدر. بیشتر از بیشتر از بیشتر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر شما ی ویتامین تو بدنش کمه وگرنه بخاطر چهره اش نیست این همه ...
کلی آزمایش داده هچیش نیست
پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست. ای تو به من از خود من خویشتر. دوست تر از آنکه بگویم چقدر. بیشتر از بیشتر از بیشتر
شوهرتون خوش قيافه س خيلي؟ والا اسپند دود دادن ميگن خوبه تو خونه،
دود میکنم فایده نداره هر بار هم یه مشکل جدید رو میشه بخدا هیچی دیگه نداره فقط قیافه
خسته شدم از دستش بعضی وقتا با خودم میگم من چه خیری دیدم ازین زندگی
واقعا چرا ما همیشه واسه حتی شخصی ترین مشکلاتمون دنبال مقصریم و نسبت میدیم ب دیگران
هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
واقعا چرا ما همیشه واسه حتی شخصی ترین مشکلاتمون دنبال مقصریم و نسبت میدیم ب دیگران
وقتی همه ی راه ها رو رفتی بی فایده بوده چیکار باید بکنی
😂ادم كنجكاو ميشه شوهراتونو ببينه اينقد تعريف ميكنيد؛ ماشاالله چشم بد به دور
بخدا راست میگم دلیل نداره جلوی ناشناس بخوام پز بدم ولی از زبون بقیه شنیدم میگن فلانی تو دلبروئه