2777
2789

من یه اشنا دارم حالش خوب نیست بردیم روانپزشک گفت ببینید حالش با چی آرام اش داره انجام بدید اصلا به ف . ا .ل اعتقاد نداشت یبار شانسی تو گوشی سایت دیده بود گفت من بهش اعتماد دارم حالش با این یکم آروم شدیه ماه الان پیگیر نه میزاره نه میتونم درخواست از سایت ف ‌ ا‌. ل  خصوصی بدم بلد نیستم لطفا کمک کنید بکید چطور میتونم عکس میفرستم. ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی خودت عکس درست کنی توش چیزای امیدبخش بنویسی نشونش بدی بگی از سایت گرفتم 

نه عزیزم میفهمه بدتر میشه دیکه بهم اعتماد نمیکنه مادرش میکه حرف هیج کس قبول نمیکنه جون بهش دروغ گفتن من اصلا نگفتم حداقل یکی باشه عزیزم اصلا این ف .ا .ل امید وار کننده هم نیست از طلاق ضرر اینا نوشته تیر ماهی هست نگاه کن ولی نمیدونم چرا مشتاق هست

نه عزیزم میفهمه بدتر میشه دیکه بهم اعتماد نمیکنه مادرش میکه حرف هیج کس قبول نمیکنه جون بهش دروغ گفتن ...

ببین ممکنه برا تعطیلات نوروز فعالیت نمیکنن بعد از 13 م چک کن.. 

سلام عزیزم واقعا ممنونم آره بعد تعطیلات ف. ا . ل گذاشتن باور نمیکردم به دوستم گفتم میکن حتما میزارن ولی میترسیدم نزارن ولی حرف ات حق بود یه عالمه دوستم از من تشکر کرد گفت از کجا میدونستید منم نگفتم شما گفتید گفتم کلا من علم غیب دارم 😂😂

عزیزم درست واسه دوستم دل میسوزونم ولی تایپک ها قبلی ام بخونی میبینی من از اون بدبختم ولی کمک میکنم بلکه خدا به من رحم کنه تو گه اینقدر نفس ات به من خوب بود حق دراومد میشه التماست کنم منو دعا کنید تورخدا دلم شکسته از این دادگاه لعنتی متنفرم زندگی ام نابود میشه دارم میلرزم دارم میمیرم بخدا با این دلم برات یاسین و الرحمان میخونم مفصل جریان ام الان سرت درد نییارم   حوصله داشتی تایپک بخون فقط اینو بکم خودم کردم لعنت به خودم .تورخدا تو که حرف ات حق درمییاد بهم بکو شوهر برمیگرده؟ یچیزهمی بکو یه عالمه ارزوداشتیم حتی اسم بجه هم انتحاب کرده بودیم اونو هم من بدبخت کردم بقران دعات میکنم