2777
2789

ما تقریبا نزدیک به ۱ ساله مشاوره میریم

مسائلی داشتیم که اصلا نمیتونستیم حل اشون کنیم،ولی الان حال جفت مون خیلی بهتره.احساس میکردم دارم به خدمت گزار تبدیل میشدم برای خانواده اش....

اخلاق همسرم خیلی عوض شده،امیدوارم همه شما زندگی های شیرینی داشته باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحالت ک‌رفتین‌مشاور 

این یعنی براهمسرت خیلی مهمی 

همسرمن ب هیچ عنوان راضی نمیشه 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خب چیکار کردی؟

ببین هرماه قرار میشد یه کاری رو تکرار کنیم و گزارش یکماهه رو بدیم به دکترمون

اولش میخندیدم میگفتیم چه مسخره،ولی انقدر این گزارش دادنه آخرا برامون جدی میشد که میرفت تو ذهنمون

مثلا یه ماه قرار بود همش از هم تشکر کنیم برای کوچکترین کار،یه ماه همش به هم ابراز علاقه کنیم،....

مشاور خوب پیدا کردن خیلی سخته

ببین ما واقعا میخواستیم خوب شیم

زندگی ای که با عشق شروع کرده بودیم مثل رمانا،داشت میپاشید از هم

اول همسرم رفت،بعد بهم گفت دکترم گفته میخواد ببینه تو رو 

منم با کلی ذوق رفتم خوشحال شدم

خوشبحالت ک‌رفتین‌مشاور  این یعنی براهمسرت خیلی مهمی  همسرمن ب هیچ عنوان راضی نمیشه

همسرم اول خودش رفت اصلا

آخه حال مون بد بود واقعا

همدیگه رو خیلی سخت بدست آورده بودیم بعد از ۶ سال زندگی داشتیم دیگه مثل دوست و خواهر برادر میشدیم

خیلی آدم اصیلی هستی ک میخوای ب بقیه هم کمک کنی.

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
من چجوری شوهرمو ببرم مشاوره.نمیاد هر کاریش میکنم.زندگیمم داغون کرده

من کلی نذر و نیاز کردم که بیاد

اولش اصلا قبول نمیکرد

ولی دعاهام جواب داد

خودش یه روز که اداره بود زنگ زد بهم حالش خیلی خوب بود

گفت رفتم پیش دکتر فلانی،گفته میخواد تو رو ببینه

خیلی تعجب کردم

همسرم اول خودش رفت اصلا آخه حال مون بد بود واقعا همدیگه رو خیلی سخت بدست آورده بودیم بعد از ۶ سال ...

ما چندسال از زندگیمون‌گذشته اینجای زندگی‌حس‌دوتا دشمن ب همدیگه داریم‌هر ثانیه دارم‌عذاب‌میکشم واقعا دیگه‌نمیتونم‌تحملش‌کنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خیلی آدم اصیلی هستی ک میخوای ب بقیه هم کمک کنی.

قربانت

آخه بخدا حیفه زندگیه

من حتی به جدایی فکر کرده بودم😔

انقدر تو فشار بودم

ولی باور کن سر هیچ و پوچ،شرایط شوهرمو بگم میگین بهتر مرد دنیاست ولی من با بعضی افکارش اصلا نمیساختم

من ۶ جلسه مشاوره رفتم اثر نداشت مشاوره فقط قسم میداد که اخلاقاتونو بزارید کنار بدون هیچ راه کاری ..خ ...

نه بابا

باید یه جور بشه مثل دارو

مثل مشق شب

باید پیگیر باشی  جدی باشی

ان شاالله درست میشه