2777
2789

اول که آیا جاده خمین محلات خطرناکه ؟ دوبانده هست یا نه ؟ 

دوم محلات شلوغه الان یا نه ؟ 

سوم‌مثل هرسال دهکده گل به راه هست ؟ 

من نه محلاتی هستم نه خمین،ولی اون جاده رو بارها رفتم،لااقل تا دو سه سال قبل که میرفتم اصلا روشنایی نداشت خطرناک و برهوت،اصلا غروب به بعد روش حساب نکن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من نه محلاتی هستم نه خمین،ولی اون جاده رو بارها رفتم،لااقل تا دو سه سال قبل که میرفتم اصلا روشنایی ن ...

خداخیرت بده جواب دادی 

صبح زود میریم و عصر برمیگردیم 

من همیشه از سمت تهران رفتم 

این بار از اراک میخوام برم و خودمم میخوام رانندگی کنم 

دوبانده هست ؟ یا دوطرفه هست ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرت بده جواب دادی  صبح زود میریم و عصر برمیگردیم  من همیشه از سمت تهران رفتم  ...

من همیشه همین راه تهران،محلات ،خمین رو می رفتم،چند باری به ضرورت رفتیم اراک بعد از اراک رفتیم خمین،این راه طولانی تر بود ولی امن تر بود(به استثنای  سلفچگان که خطریه و ماشین سنگین داره)

خداخیرت بده جواب دادی  صبح زود میریم و عصر برمیگردیم  من همیشه از سمت تهران رفتم  ...

فکر کنم محلات خمین دو طرفه بود(دوسالی هست نرفتم)تا اونموقع راه اسفالت خوبی نداشت،روشنایی اصلا نداشت به جز شهرهای ور و نیم ور که سر راه بود عبور و ترددی نبود ماشینت میزان باشه که تو راه نمونی سفرت بی خطر دست خدا به همراهت