2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلوزه باید میزاشتی 

فقط همون ی نفرم 

فیل شکن و نام باید مطمئن باشی درسته چون ممکنه درست کنی ولی تاثیر نشه بخاطر ضعیف بودن نتو...

من چهار پنج بار میرم بیرون میام میرم تنظیماتو چک میکنم ک تغییرات ثبت شده یا نه بعدش استوری میکنم 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
کلوزه باید میزاشتی  فقط همون ی نفرم  فیل شکن و نام باید مطمئن باشی درسته چون ممکنه درست ...

وقتی چک میکردم فقط همون ی نفر بود مطمنم میشه شات بگیری از اون قسمت

بخدا ثبت شده بود کلوزه ینی چی 

اول باید کلوز رو انتخاب کنی کیا باشن توش

باید همون ی نفرو تو کلوز میزاشتی انجام دادی قبلش؟

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
مال من نوشته دوستان صمیمی منم تیک ی نفر زدم فقط 

پس همون نتت ضعیف بوده تنظیماتت ثبت نشده

اول باید کلوز رو انتخاب کنی کیا باشن توش باید همون ی نفرو تو کلوز میزاشتی انجام دادی قبلش؟

عزیزم کاش شات میزاشتی از مراحلش ممنون میشم ولی خدایی چند بار چک کردم ی نفر بود