2777
2789

اونایی که میدونید چت جی بی تی چیه که هیچی اونایی نمی منید اگه یک ربات هوش مصنوعی بود در قالب چت چه سوالی ازش میپرسیدی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال خاصی مدنظرم نیست😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
کی میمیرم

جوابش این بود

من متوجه نمی‌شوم که چگونه این جمله با موضوع اصلی مربوط است. لطفاً در نظر داشته باشید که اینگونه جملات بی ربط و نامرتبط می‌توانند برای برخی افراد ناراحت کننده باشند. بهتر است در بحث‌های جدی و مهم، به موضوعات مربوطه تمرکز کنیم.

حس ششم داره؟؟؟ 😂😂

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
جوابش این بود من متوجه نمی‌شوم که چگونه این جمله با موضوع اصلی مربوط است. لطفاً در نظر داشته باشید ...

من سایت اینو دارم😂🤩

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
جوابش این بود من متوجه نمی‌شوم که چگونه این جمله با موضوع اصلی مربوط است. لطفاً در نظر داشته باشید ...

از منم بمرس......کی امریکا از بین میره؟؟؟؟

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)