2777
2789
عنوان

جاری دار ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 22 پست
فکر کنم به شوهرت نطر دارن یه احتمال میتونه باشه چونواگر شوهرت برادر کوچیک باشه احتمال داره خوشتیپتر ...

نمیدونم 🤔🤭ولی شاید چون شوهرم خیلی دوستم داره ،در تلاشن ک من چیزی نشون بدم منو بد کنن تو خانواده شوهر ،چون پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی دوستم دارن و بهم توجه دارن و مهربونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم 🤔🤭ولی شاید چون شوهرم خیلی دوستم داره ،در تلاشن ک من چیزی نشون بدم منو بد کنن تو خانواده شو ...

بیش از ۴۰ خط نوشتم ولی پاک کردم هر چه نوشتم درست بود اصول زندگی بود اگر اجرا میکردی سعادت زندگیتو تضمین کرده بودی آینده فرزندانتان را تامین کرده بودی در میانسالی که باعزت و شرف به همراه همسرت بلید استراحت کنید تو راه کش پله های دادگاه ها برای فرزندانت بالا و پایین نمیشدی . ولی خب برات سنگین بو د . همه رو پاک کردم . اکر تو شهر پدر و مادر شوهرت هستی در طول هفته صبح ها که شوهرت میره سر کار برو در خونه شون مادر شوهرتو ببر پیاده روی با پدر شوهرت حال کن چون آدمها که به سن میان سالی میرسن نیاز به توجه دارن این رابطه ها محکم میکنه روابط با همسرتو و اون‌هم‌احساس غرور میکنه میدونی چرا میگم برای این که نخواهی تو خونشون تو مهمانی شون کار کنی اونموقع یک پایهدبسیار بدی میشه برای آینده خودت و فرزندت چرا انقدر خیانت و بی توجهی به زن میشه پایه شو مادرو مدر شوهر ابله میگذارن تربیت غلط شوهر و خواهرشوهر باعث میشه . من دارم باز بی‌جهت جلو میرم . عزیز من چند تا مورد و بدون اول دختر مال مردمه این یک حقیقت محضه  درست نیست تو فرهنگ ما ولی هست دوم این که تو باید یک زندگی رو مدیریت کنی نو آنقدر نزولات خودت و همسرت هست که اگر بخواهی به دو سه فقره آدم بی ارزش بپردازی سکان زندگیتو از دست میدی تو باید فردا گه مهمانی دادی اون خانواده شوهرت آمدن یک خانم رو برای دوروز از شرکت خدماتی تقاضا کنی و بکی آدم متشخص میخوام به مادر و پدرت پول دستی بگیری ولی از شوهرت بابتشون خرج نکنی که از چشم مادر شوهرت بیوفتی به اون خانم در لباس پوشیدن مرتب تذکر بدی روز قبل مهمونی بیاد خیلی شیک باهم در مورد ترتیب و نظم و پختن غدا با سلیقه خودت ترتیب بده کپک کنه در کمال احترام که فردا خواستی بری خونشون همون توقع رو داشته باشی ازشون . ببین تو بقدری موارد رو باید رعایت کنی تو خونهومادر شوهرت دست به دیگ و قابلمه نزنی تو خونه خودت اون خانم خدماتی بلند و کوتاه کنه . این حرفهایی که برات میزنم تو هزاره سومیم در هزاره پنجم هم یک مشاور نمیزنه من‌ برای تو چقدر انرژی گذاشتم که با جاروهای چیکار کنی من آدمهای سمی رو جلوم هستن ولی نمیبینم . تو یک خانمی هستی که آنقدر چالش‌های زیبا و خوب داری اینها مشکلات نیستن اینها له قدری قشنگ هستن بوی خوش زندگین دختر خوب دنبال این هستی که به تومحل نمیدن تابحال کی به ملکه فرح دیبا محل نداده . نجیبترین زن ملکه دنیا شناخته شده همسر رهبری هم  همین طور بابا اینا شوهراشون درگیر بودن ولی دوتا زن هستن که نماینده زن ایرانی هستن . پس ملکه باش بریز دور این آدمهای سمی رو  به من اجازه نمیدن والا حرفها باشما دارم لن

عه چقدر شد 

تو قوی باشی شوهرت خیانت میگنه بهت تو قوی باشی بهت کپ محلی میکنه ، اصلا بکنه اگه لیاقتش اون زنه بره پی لیاقتش تو وقتی نشستی مای مردی که خیانت میکنه گریه کردی اون میفهمه که کلر درستی ورده ۶ اسفند با خانمی که خیانت دیده بود استارت زدیم یعنی ۶ اسفند کربه می‌کرد که من چطوری این کارهایی که میگی بکنم ۹ اسفند تمام لباس شوهرشو ریخت تو ساک داد اسنپ برد دپ اداره ۱۵ شب توماشین خوابید مهریه شو گداشت اجرا ۲۷ اسفند گفتم شب عیده  بزار بیاد تو غرورمو نشکن من التماس شوهرشو کردم دیگه راهش داد . فقط مثل یک همخانه حق طلاق و گرفت کارت حقوقی آقا رو گرفت تا سه دانگ داشت یک دانگ دیگرو گرفت باید برن محضر هنوز شب عیدی تو اتاقشون نرفتن تا همه چیر بدرستی ادا بشه لین خانم شده یک کوه میدونی  بعد چند سال بعد ۲۵ سال شوهرش نمیدونه و گیجه که این همه اتفاق تو این یکماهه از کجا آمده حرف میزنه مرده آنقدر فحش ناموسی میده میگم اگه این جور ادامه بدی بلاک می‌کنم میگه باشه بعد باز ادامه میده داره عقده های ۲۵ ساله شو خالی میکنه . 

تو قوی باشی شوهرت خیانت میگنه بهت تو قوی باشی بهت کپ محلی میکنه ، اصلا بکنه اگه لیاقتش اون زنه بره پ ...

میدونید چرا یک دانگ و گفتم بگیر راحت میتونه  ۳دانگ خونه رو برداره گفتم یک زن هیچ موقع قداست یک مرد و نمیشکونه و بی‌هویتی نمیکنه.  چون اکن خانم به قدری پاک ذاتش با همه بد رفتارهای شوهرش کسی نیست که  زیرپدر سه تا بچه شووبخواد خالی کنه فردا اون سه تا بچه هم به پدرشون بها ندن . البته اینها بحث الان شما نیست ولی دختر خوب همچین مثل باد اینها میگذره . تو اینس تا هشتگ های عزت نفس و دنبال دنیاتو تغییر بده ‌که جاریهات برات بشن جاروهایت .