2777
2789
عنوان

جاری دار ها بیان

295 بازدید | 22 پست

جاری هام خیلی بد هستن و با هم صمیمی هستن و خیلی با من صمیمی نیستن نامزد هستم من مثلا از من حرف میکشن اما خددشون همه کاراشون یواشکی هست ، (عقد هستم ) و چ کار کنم بسوزن و حتی حسودیشون بشه و اینکه هم خوب باشم باهاشون هم با سیاست باشم من ادم ساده ایی هستم و اصلا سیاست ندارم و ب راحتی از زیر زبونم حرف میکشن و خیلی ناراحتم ک نمیتونم دروغ بگم🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری های من همه دختر خاله آن غریبه اشون منم   ولی از همون اول با سیاست رفتار کردم خدارو شکر باهم خوبیم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

حرفی رو که نمیخوای کسی بفهمه نگو 

وقتی تو خودت نمیتونی حرفتو نگه دادی پس از بقیه هم انتظار نداشته باش حرفتو نگه داشته باشن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
جاری های من همه دختر خاله آن غریبه اشون منم    ولی از همون اول با سیاست رفتار کردم خدارو ...

خب من ۵ تا برادرشوهر دارم ۲ تاشون ازدواج کردن و سومی منم دو تا بعدی هم مجرد هستن ،دو تا اولی یکی دختر خالشونه یکی دختر عمشون ،من اشنای دور جوری ک تا قبل نامزدی ندیده بودیم اصلا همو فقط اسمی میشناختیم ، سیاست و خیلی دوست دارم اما ندارم🤕

وای نه رازتو به جاری بگی باختی رو خودت کار کن لازم نیس دروغ بگی هروقت دیدی دارن سوال جواب میکنن(با توجه به اینکه میگی تمایلی به صمیمیتم ندارن) خیلی مودبانه حوری ک دلخور نشن بپیجونشون مثلا گوشیتو نگا کن بگو ببخشید یه تماس مهم دارم بعد ازشون دور شو یا چمیدونم جواب سر بالا بده مثلا اون ازت یه سوال میپرسه بگو آها عه؟چی بگم والا؟راس میگی یا سر تکون بده جوابای کوتاهو وقفه دار باور کن اصلا سخت نیس 🤣تازه اینجوری رو مخشونم اسکی میری 😁😂