2777
2789
عنوان

کمک خرید سیسمونی برای

364 بازدید | 20 پست

سلام دوستان خوبید،کسی رو میشناسید کمک ب خرید سیسمونی کنه؟

موسسه ای ،آدمی،..یه نفر دسش تنگه نمیتونه کامل بخره،

انشالله خدا خیرتون بده،اگ سراغ دارید بگید.

انشالله دعا کنید خدا به ما هم بچه سالم بده😭

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

پول سیسمونی ندارین سیسمونی نگیرین‌وسایل واجبوبگیرین

پول وسایل واجبم‌نداربن بچهههه نیاریییین،ظلمه بخدا

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول سیسمونی ندارین سیسمونی نگیرین‌وسایل واجبوبگیرین پول وسایل واجبم‌نداربن بچهههه نیاریییین،ظلمه بخ ...

ممنون از منطقت...

یه خانم پیر دستشم خالیه حتمن مجبوره بگیره که کمک خواسته دیگه.

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
کاش اینقد راحت قضاوت نمیکردین بقیه رو 

واقعنم

پول سیسمونی ندارین سیسمونی نگیرین‌وسایل واجبوبگیرین پول وسایل واجبم‌نداربن بچهههه نیاریییین،ظلمه بخ ...

اگ‌ طرف خیلیییی از خودگذشتگی‌باشه خوبه ها 

ولی تواین شرایط خیلییی سخته خیلی سخته هرکیم‌قبلا پول داشته الان دیگ نداره وضع همه بد شده بعد بخاطر پول‌کوفتی همیشه حسرت بچه دلشون‌بمونه😖😖😖

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خب عزیزم هزینه یه سیسمونی رو ندارن چرا بچه دار شدن؟  خرج بچه رو میخوان چیکار کنن؟  وای و ...

چ ربطی داره،اینهمه خیر هست ک کمک جوونا میکنن پس برگردن بگن ازدواج نکنید،

ممنون از منطقت... یه خانم پیر دستشم خالیه حتمن مجبوره بگیره که کمک خواسته دیگه.

به خانوم‌پیرکاری ندارم

ایشالله خداخودش کمکش‌کنه،خانوم‌پیربراخودش‌که سیسمونی نمیخاد

لابدبرادخترش میخاد،دخترش بایدبفکرمیبودکه نبوده…

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
کاش اینقد راحت قضاوت نمیکردین بقیه رو 

قضاوت!!!؟؟

دیگه بچه دارشدن‌واقعادیگه قضاوت کردنی نیست

شرایط جورباشه صدتابیار

جورنباشه صدتاراه هست که نیاری

ماوضعمون بدنیس امابااین شرایط از خیلی چیزا زدم وضروری هارو خریدم میتونه ازآشنا لباسایی که استفاده نشده ونو بگیره هم خیره هم بهشون فشار نمیاد،بچشون پسره یادختره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
به خانوم‌پیرکاری ندارم ایشالله خداخودش کمکش‌کنه،خانوم‌پیربراخودش‌که سیسمونی نمیخاد لابدبرادخترش می ...

درسته برا دخترش میخواد،موسسه هایی هستن ک کمک کنن دیگه.نمیشه ک بخاطر گرونی جوونا ازدواج نکنن ،یا همه حسرت بچه بکشن،دخترشم مجبور نکرده خانم مادره دلش میخواد ب دخترش وسیله بخره ولی احتیاج ب کمک داره

درسته برا دخترش میخواد،موسسه هایی هستن ک کمک کنن دیگه.نمیشه ک بخاطر گرونی جوونا ازدواج نکنن ،یا همه ...

پس خودش باید بکشه حداقل انتخاب درست میکرد خانواده پسر کمک می‌کردن یا سالم ک هست سرکار میرفت خودش میخرید 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚