2777
2789
عنوان

سوال +۱۸

696 بازدید | 28 پست

خانوما توروخدا بیاین بدبخت شدم من بنا به دلایلی اصلا اصلا یعنی کی درصد هم شرایط بچه دار شدنو ندارم بعد امشب رابطه داشتم احساس میکنم شوهرم ازقصداینکارو کرد .....ازش پرسیدم ولی گفت نه نکردم اماحس کردم دروغ میگه من همیشه هم پیشگیری طبیعی کردم حالا سوالم اینه اگه اینکارو کرده باشه ببخشید حس میکنم ودوم اینکه اگه بلندشم اگه اینکارو کرده باشه میریزه وقتی بلندشم؟؟؟نی نی یار فدات شم نترکون بخدا به راهنمایی نیاز دارم بدبخت میشم بچه دار بشم

کاربری دست دو نفره با زندگی های کاملا متفاوت 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر جی سریعتر قرص اورژانسی بخور ربطی به پاشدن و خوابیدن نداره

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

ینی مرد گنده بش بگی دروغ میگه؟

اورژانسی خیلی عوارض داره صادقانه تو چشاش نگا کن بگو اره یا ن؟😂

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
سریع فردا دوتا قرص اورژانسی بخور

اخه خیلی میترسم بعضیا میگن باهمین اورژانسی بازم باردار شدن اون قرص اورژانسی دوتاییش هست باید هردورو همزمان بخورم؟

کاربری دست دو نفره با زندگی های کاملا متفاوت 😂
اخه خیلی میترسم بعضیا میگن باهمین اورژانسی بازم باردار شدن اون قرص اورژانسی دوتاییش هست باید هردورو ...

نه عزیزم نگران نباش برو داروخانه اره دوتاش باهمه

قبل ۲۴ ساعت بخور حله 

هیچی نمیشه انشالا

👻
اخه خیلی میترسم بعضیا میگن باهمین اورژانسی بازم باردار شدن اون قرص اورژانسی دوتاییش هست باید هردورو ...

موعد پریودت کیه؟ زعفرون غلیظ بخور ولی زیاده روی نکن چون خطر ناکه

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌