2777
2789

بابا فامیل ما اومده با پسر تلفنی حرف زده اینا دختر۱۶ ساله بعد عموم اینا فهمیدن طورییییی که کتکش زدن

(اینم بگم خیلیییییییییییییییییییییی غیرتین سر ناموس)تا اینجا اوکی؟

بعد مامان بابام نشستن میگن اولادی که باعث رفتن آبروی ننه باباش شه نباشه بهتره 🙃یعنی اگه بخواد اینجوری باشه میکشیمش بهتره نباشه

بچه ها راجب این تاپیک زدم میدونم عزیزان 

فکرشون اشتباهه چجوری بهشون بگم آخه واسه ابرو بچه ی خودتو میخوای بکشی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افکار ادمارو نمیش عوض کرد 

واقعا میگم 

همیشع هم حق با بچع ها نیستا 

اما خو بعضی خونواده هام درک نمیکنن ک باید خودشونو اصلاح کنن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هنوز نمیدونی؟ما فرهنگمون پایینه اگه قرار بوده درست بشه تا الان میشد فقط میگم کاش مادرا پشتمون بودن  

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

سلام نمیدونم چندسالته ولی من تمام نوجونیمو و بهترین سالهای عمرمو درگیر عقاید پدر و مادرم شدم بزرگترین اشتباه داشتم تا میتونی اعتقاداتشونا کاری نداشته باش و فقط سعی کن لذت ببری ازشون 

نمیتونی طرز فکرشون و عوض کنی

فکر کن برا دوتا دنیای متفاوتین

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰