2777
2789

همیشه توی جمع به یه نحوی منو میرنجوند .منم به حساب سنش چیزی نمیگفتم.اخرش امشب جوابشو محترمانه دادم.هدفم از این تاپیک اینه که نترسید از حقتون دفاع کنید .شجاع باشین.تا ناراحتی حرف دیگران توی زندگیتون مشکل ساز نشه

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر شام مادرشوهرم به همه تعارف کرد که دوباره غذا بکشند . نفر آخر به من گفت ایشون با پوزخند گفت فلانی دیدی این دفعه شدی نفر آخر عقب موندی

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁

منم گفتم نیازی به تعارف کسی ندارم .اینقدر به من احترام گذاشتن که اشباع شدم .

کلا همینطوریه دوست داره زخم بزنه .همیشه گفتم عیب نداره .ولی دیگه کسی دلش احترام نخواد تقصیر من نیست

اووووووو   شجاعت و ماشالههههه

به شوخی میگی خواهر😅