2777
2789
عنوان

وقتی باردار بودم شوهرم منو ترک کرد خیلی چیزا عقده شد تو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 4635 بازدید | 107 پست

وای خواهرم هم پارسال همچنين روری بچه شو بدنیا آورد از یه خانواده سطح بالا با یه مرد سطح پایین و توهمی ازدواج کرد بعدم تو حاملگی خواهرم رو همش خونه ما میزاشت به بهونه ماموریت یه بار رفتم تو ۸ ماهگی آخرش خونه خواهرم شوهرخواهرم به من تعرض کرد من سکوت کردم بعد نه خواهرم زایمان کرد خواهرم شیر نداشت اینقدر خودش و مادرش به خواهرم بیمار بیمار بستن که چرا شیر نداره از اون ور با من بحثش شد که چرا من باید برا بچه شیر خشک و مامی بخرم بچه تون دخترتون شیر نداره بیماره بمونه تنگ دل خودتون با بچه خانواده هم گفتن باشه ولی خواهرم گفت میرم رفت برد ش دهات پیش مادرش دوماه خودش هم نرفت پیشون مادره هم خواهرم رو کتک میزد که می‌گفت برا افسردگی خوبه و بچه رو بزارید بهزیستی و نون خالی به خواهرم میداد تا اینکه شوهرخواهرم خواهرم رو که می‌خواست بیاد خونمون از دهات با قمه تهدید میکنه و خواهرم با بچه فرار میکنه میاد 

ولی خواهرم آرزوی شوهر خوب به دلش موند الهی خدا نابودش کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش خدا جای حق نشسته ما بنده ها فقط کم صبریم 

صبر داشته باش

خیلی شرم آوره ک هیچکس حریف زبونمان نباشه 😉 افتخار اینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه🤞...یادت باش دریکه خدا برات باز کرده بنده خدا نمیتونه بروت ببنده👌

به عنوان یک زن درکت میکنم. ولی اون عقده های توی دلتو با همسرت باید طلاق میدادی بره عزیزم اون دوره از زندگیت تموم شده رفته بدیهاشم مال خودش. شما آرامش داشته باش و بچتو با عشق بزرگ کن و خدا هم از قبل برات جبران کرده همینکه تنها نبودی و خانواده ای داشتی که حمایتت کنه و الان به ارامش برسی یعنی جبران شده برات. ان شاءالله یه زندگی با عشق و ارامش قسمتت بشه 

ان شاالله تو و بچه ات عاقبت بخیر و خوشبخت باشید و شوهرت هم تاوان کاری که با تو و اون طفل معصوم کرد پس میده.‌..

خیلی سختی کشیدی از خدا بخواه به دلت آرامش بده جوری که هیچ چیز نتونه آرامشتو به هم بزنه

خداوند متعال برات جبرانش میکنه.اون در حدت نبوده که تو روزای خوب کنارت باشه .برو ادامه تحصیل بده روی ...

درسم تموم شده خداروشکر هم درسم رو خوندیم هم کارم رو دارم هم خوشگلی و جوونیم رو ولی یه وقتایی میام تو نی نی سایت خانوما چیزای خیلی کوچیکه رو هم تعریف میکنن حتی از دکتر رفتنشون که همسرشان کنارشون بود انگار سر زخمم باز میشه