2777
2789

آخه چه لذتی داره؟!خداروشکر میکنم بابت تن سالمی که دارم ولی انسان یه موجود اجتماعیه و تنها آفریده نشده

من پدرم زیاد اهل گردش و اینا نیست و همراهی هم نمبکنه منو تا الان عید هیجا نرفتیم.وسیله هم ندارم که خودم برم.از طرفی من دویت دارم شبا برم بیرون ولی تنها میترسم مجبورم روز از کار و درسم بزنم و برا خودم وقت بزارم.با اتوبوس هم فقط یه جاهای خاصو میشه رفت.دوستام ازدواج کردن با مشغول ان و باهام شاید دو سه ماه یه بار بیان بیرون.توی فامیل هم کسیو ندارم

دیگه حالم بهم خورده انقدر تنها مثلا رفتم پارک نشستم به دخترا زل زدم آخه چه کار مسخره ایه

میگم بازم همینم خداروشکر ولی جوونم دلم هیجان میخواد بگوبخند و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب خونه 

سینما 

فیلم 

کلاس 

کار 

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/
تو شهرتون برو هیئت کوهنوردی اونجا ثبت نام کن، چندتاکوه که بری باهاشون مچ میشی اکیپای خوبی دارن

نداره شهرمون اکیپ کوهنوردی

آخه دخترای هیئت و مسجد و اینای محلمون همشون ازدواج کردن با من نمیجوشن دیگه.من مانده ام تنها