2777
2789

بچشو فروخت؟🥲

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقای کثیفی مث این همه‌جا و همه‌جوره هس، متاسفانه...

فقط بهشون بی‌توجهی کن ک فقط اعصابت ب‌هم میریزه

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >
دیگ چاره چیه

اره واقعا...

فکر اینکه دسترسی نداری، کمک نمیشه کرد یا نمیتونی بکنی، چرا بعضیا اینجورین، چرا این مظلوما، چرا خدایا، چرا چرا چرا...همش هی رژه میره رومخت 🥲

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >
اره واقعا... فکر اینکه دسترسی نداری، کمک نمیشه کرد یا نمیتونی بکنی، چرا بعضیا اینجورین، چرا این مظل ...

وآقا من اگه داشتم کمک میکردم،دیشب جلو ماشینمون یه پیرمرد تا کمر خم شده بود تو سطل آشغال،غذا جمع می‌کرد میزاشت تو نایلون سیاه،حالا شوهرم هم پولداره،نتوستم بهش بگم یه کمکی کنه،😔😔😔

وآقا من اگه داشتم کمک میکردم،دیشب جلو ماشینمون یه پیرمرد تا کمر خم شده بود تو سطل آشغال،غذا جمع می‌ک ...

چ ناراحت‌کننده 🥲 قشنگه ک نیتت خوبه

گاهی خودتم میدونی دست تو نیس ولی ذهنت درگیر میشه

ای کاش خدا اونارو هم ببینه

خیلی اعتقادا راجبش دارم ولی منطق و قلبم باهم نمیسازه 🥲😂

بلاخره ی‌روز خوب میاد ک بعدش روزای‌خوب بیاد..