2777
2789
عنوان

عیدی جاریم ب بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 56 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم نرید همه سن  مرد خونه رو در نظر میگیرن نه رن رو

همین دیگه..ولی شوهرم میگه به خاطر پوله که نمیاد...نمیخاد عیدی بده به دخترمن...منم گفتم‌ عیب نداره بهتر،اون میخاست دست کنه سی تومن نهایت پنجاه تومن بده دخترمن...ولی من روم نمیشه میخاستم نفری صد بدم دختراش...بهتر دویست تومنمو میزارم تو کیفم بمونه برام پس انداز بشه😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
همین دیگه..ولی شوهرم میگه به خاطر پوله که نمیاد...نمیخاد عیدی بده به دخترمن...منم گفتم‌ عیب نداره به ...

منم همین فکرو کردم امسال گفتم نفری پنجاه بدم دیدم ده داد کلا بیخیالشدم ولی درستش همینه ک مثل خودشون رفتار کنیم اومد بریم عیدی داد بدیم نداد ندیم راحت

ای کاش سطح توقع و انتظارتون رو از بقیه بیارید پایین تا چیزی رو اعصابتون نباشه، اخه بدهکارتون که نیستن

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
اخه خواهرشوهرم میگفت عقده ایه عمدن ازین کارا میکنه که حرصتونو دربیاره

بنظرم خواهرشوهرت داره هیزم میریزه ک شر ب پا کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ای کاش سطح توقع و انتظارتون رو از بقیه بیارید پایین تا چیزی رو اعصابتون نباشه، اخه بدهکارتون که نیست ...

من براساس رفتارش گفتم اخه تا میشه میگه بریم برا فلانی انقدر پول ببریم دیدنی زیر ۵۰۰ ندیم کمه زشته کمتر بدیم یاهمش دم از پول شوهرش میزنه من شوهرم سرهنگه فلانیم .حالا خداروشکر شوهر خودمم وضع مالیش خوبه مهندسم هست سطح اجتماعیمون بهم میخوره ولی واسه افاده هاش میگم .کسی ک داره واسه غریبه و خودی خرج میکنه طرز فکرش اینه زشته عیدی دراره ده بده ماهم پیش خودمون نگه نمیداریم پسش میدیم .کلا معروفه ب جنگ روانی راه بنداز ولی خب من همیشه کوتاه میام حوصله شر ندارم

از اونم بعید نیست اول خیلی اخلاقش بهتر بود الان حس میکنم یکم عوض شده .

مثل جاری من قبل از اینکه بچه ش به دنیا بیاد اخلاقش خیلی خوب بود اما از وقتی که بچه ش به دنیا آومد اخلاقش خیلی عوض شد هم خودش هم شوهرش زمین تا آسمون اخلاقشون فرق کرد