2777
2789

۵هفته ام..بعد دردخیلی زیادویکم خونریزی یه لخته سفت بزرگ اندازه انگشت اومد بیرون بعدش دیگه چیزی خارج نشد بازم باید بیادچیزی یاتموم شذه؟اخه هنوز درددارم 

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب همین راحتیا تموم نمیشه من دوتا سقط بارداری پوچ داشتم ببخشید تا صب پدرم دراومد انقد لخته های بزرگ مثله جیگر میومد بازم معذرت میخوام خواستم واضح برات توضیح بدم تا روزای بعدشم مثلا یه روز بعد نوار گذاشته بودم یهو میدیدیم ازم لخته اومد دردم میگرف لخته میومد درد قطع میشد وحشتناک بود

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

دکترم فک کنم گفته بود بعد از یه هفته بیا واسه سونوی بقایا.بعد من چون بارداریم پوچ بود گف خودش دفع میشه نیاز ب کورتاژ نیس خودش دفع شد

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

ب همین راحتیا تموم نمیشه من دوتا سقط بارداری پوچ داشتم ببخشید تا صب پدرم دراومد انقد لخته های بزرگ م ...

چندهفته بود سقطای شما؟منم اندازه زایمان طبیعی دردکشیدم نمیدونم چیکارکنم فقط خداا کمک کنه

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم
چندهفته بود سقطای شما؟منم اندازه زایمان طبیعی دردکشیدم نمیدونم چیکارکنم فقط خداا کمک کنه

۷هفته بودم 

چرا سقط کردی عزیزم