2777
2789

لطفا خانومای با تجربه جواب بدن 

موضوع مهمیه 

ما با یکی از داییام بحث شدیمون شده البته نه با داییم ،،،زنش و پسرش با بابام 

سر ی موضوعی که اصلا ربطی به پسرش نداشت 

با اینکه 17 سالشه ولی انقد می‌دونهههه از این پسرای خیلی پروعم هست خیلیی اصلا ادب و احترام حالیش نیست بیشتر میخوره بالای بیست ساله باشه از نظر قیافه😐💔 

بعد ما با داییم مشکلی نداریم 

ولی با زنش آره بابام دوس نداره اصلا ببینه زنش و اینا رو 

تا امروز که دهم عیده نیومدن خونه ما 

ولی داییم چند باری اومده 

حالا امشب مثل اینکه میخواد با زنش اینا بیان ،،،من اصلا دوست ندارم ببینمش از اون جریان که حدودا 3/4 ماه گذشته و حتی 1/2 قبل اون ندیده بودمش 

قبل دعوا مثلا شام خونه مامان بزرگم و خودشون رفته بودن من نرفتم ( بدون دلیل خاصی )

حالا اون یکی داییم هم امشب اومدن خونمون 

اونام میخوان بیان و عیدی بیارن واسع مامانم هم عید دیدنی  ( این رسمه) 

من اصلاا به هیچ وجه پوست ندارم همکلام بشم حتی انقد متنفرم خیلیی بحث بدی کردن و به بابام خیلی بی احترامی کردن و همه حرمتا رو از بین بردن 

بازم میگم توی بحث داییم نبود اصلا 

حالا من به مامانم میگم من دلم نمی‌خواد بیام بیرون 

اصلا 

میگه زشته و فلان 

بنظرتون چیکار کنم؟ اومد چه رفتاری داشته باشم؟ 

اصلا بیام بیرون؟ 

شانس اون یکی داییم الان خونمونه با زنش 

اگه برم اتاق نمی‌دونم چه دلیلی بیارم 

خانومای با سیاست و با تجربه بگن لطفا 

مرسی

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونقدر که دعواشون ربط به پسرداییت نداره همونقدرم دعواشون ربط به تو نداره

اون اتفاقا بوده تو دعوا و هر چی از دهنش دراومده گفته 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
من خودم  اگ جای شما بودم میرفتم و سلام و ادبو احترام اما صحبت نمیکردم

باشه پس فقط سلام 

دیگ صحبت و اینا نه

اره اینجوری حرمت حفظ شده کسی نمیتونع بعدش بگه دختر فلانی بد برخورد کرد یاهرچی میگن سلامو احوال پرسی ...

باشه ممنون❤️