2777
2789

سلام دوستان 

من دوتا بچه دارم دخترم  سه سال و نیم 

پسرم کلاس اول 

همزمان درس هم میخونم .خیلی هم استعداد دارم و معدلم خوبه 

اما گاهی خسته میشم ...بخاطر بچه ها ..میگم بیخیال شم 

ترم دیگ تموم درسم 

اما خیلی بهم فشار میاد ...تعریف از خود نباشه اما من توهر مسیری برم میتونم به لطف خدا جز بهترین ها باشم ..

تو شهر غریبم ..پهلوی مادرشوهر ..دخترم هم زیاد پیششون وا نمیسه نمی‌دونم چیکار کنم ..از الان برای بعد تعطیلات و شروع دانشگاه استرس گرفتم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی عزیزم به خودت انگیزه بده منم دو تا بچه کوچیک دارم یکی دو ساله یکی پنج ماهه دارم واسه استخدامی ...

آفرین بهت ....

خدا بهمون قوت بده 

من از طرفی دلم بچه دیگ. هم میخواد 😁😁😁

آفرین بهت .... خدا بهمون قوت بده  من از طرفی دلم بچه دیگ. هم میخواد 😁😁😁

وای نه من دیگه بچه نمیخوام واقعا بزرگ کردن یکیشم سخته من خیلی دست تنهام هیچ کس نیست حتی نیم ساعت نگهشون داره یه سر برم حموم 

منم الان ترم دوم ارشد هستم توشهرغریب...میخوام تابستون ان شالله اقدام داشته باشم ولی گاهی میترسم که چی میشه😥

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

منم الان ترم دوم ارشد هستم توشهرغریب...میخوام تابستون ان شالله اقدام داشته باشم ولی گاهی میترسم که چ ...

منم شهر غریبم اما خوب مادر شوهرم بازم هست ..و اینک ببین همسرت چقدر پایه است ...اگ خوبه تشکیل خانواده و رشد خانواده خیلی مهم ...الان همه فاصله سنی والدین داره با بچه ها زیاد میشه ..اصلا خوب نیست

منم شهر غریبم اما خوب مادر شوهرم بازم هست ..و اینک ببین همسرت چقدر پایه است ...اگ خوبه تشکیل خانواده ...

منم بخاطرهمبن موارد میخوام ان شالله بچه بیارم.شماچه مقطعی هستید؟

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

بچه تون کوچیک بود هرروز دانشگاه میرفتید؟بچه رو پیش کسی میذارید؟

بچه تون کوچیک بود هرروز دانشگاه میرفتید؟بچه رو پیش کسی میذارید؟

وای نگم برات این پنج ترم با هزار بدبختی رفتم یکبار خونه مادرشوهر و یکبار خونه خواهر شور . بعضی کلاسا غیبت ..سخته همین مورد ...دخترم خیلی لوس و بهم چسبیده ..غصه دارم