2777
2789
عنوان

دودلی برا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 53 پست
نه ندارم اینا رو حس ششمم گاهی کار میکنه ولی نه همیشه .. 

عا پس اوکیه ازدواج کن😂

من که ۱۸ سالمه ولی یه بار تا آزمایش رفتیم خیلی یهویی اعصابم خورد شد بهم زدم😐🤌

موکله 

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
هم هم کفو ایم هم اینکه تنها خواستگاری بود که بین خواستگارام از همون اول به دلم نشست فقط کم کم دارم ...

به هرحال هرکسی که باشه و تو هر مرحله از زندگی که باشه، عاقلانه فکر کنید، کاری نکنید که بعدا پشیمون بشید.

باید توکل و توسل داشته باشید تا بتونید خوب انتخاب کنید و از شر وسوسه های شیطان در امان باشید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی تو چقدر منیی🥺🥺🥺

منم نامزد کردم بعد محرم صفر عقدمه انشالله ولی دو دل شدم همش یه حس منفی میاد سراغم چیکار کنم🥺🥺

و این روهم بگم که ما خیلی شبیه هم هستیم هم از نظر خانوادگی هم از نظر اعتقاد هم از نظر خیلی چیزا

وااای من دقیقا مثل تو ام 

الان تو دوران آشنایی ام به دلم نشسته خوشم میاد ازش ولی حس دو دلیه بدی مباد سراغم هی 

خیلی بده 🥺😭 پسره از نظر من همه چیز تمومه هیچ عیبی ندارد ولی من هی دلم میخواد بگم اصن ول ازدواج نمبخوام بکنم هی فکرای منفی میاد سراغم دو دل میشم استرس میگیرم

الان تو در چه حالی؟

من باید چیکار کنم؟

وااای من دقیقا مثل تو ام  الان تو دوران آشنایی ام به دلم نشسته خوشم میاد ازش ولی حس دو دلیه بد ...

ببین منم همینجوریم🥲😅

ولی من خیلی تاپیک خوندم مثل اینکه اکثر آدم ها همینجورین😅 

یعنی حتی شده یه بار فک کنی دوسش داری یبار فک کنی حسی نداری😔

ارههههههه همش این فکر میاد تو سرم که نکنه دوسش نداشته باشم نکنه پشیمون بشم 

حالا یه سری صحبت ها رو نمیشه اینجا کرد درخواست دوستی میدم قبول کن باهم حرف میزنیم

سلام عزیزم میدونم این تایپیک مال پارساله اما منم شرایط تو رو دارم میشه بگی چکار کردی ازدواج کردی یا ...

عزیزم چکار کردی؟

منم مثل تو

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹